Pravda o ostrove sexu: Najlepší zážitok v živote, hovorí jeden z účastníkov

Chcete zažiť štyri dni dekadentných radovánok, sexu a orgií? Spoločnosť Good Girls Company za vyše 5000 eur ponúka splnenie sna nejedného muža - all inclusive pobyt na karibskom ostrove, kde vám život spríjemnia prostitútky - pokojne aj pätnásť naraz.

Ľudia, ktorí si zaplatili štvordňový pobyt na ostrove sexu, sa nechali nalákať na prostitútky, drogy a luxus. A rozhodne neľutovali. Aspoň to tvrdí jeden z nich, zubár Ryan z New Yorku, ktorý priebeh tohto jedinečného pobytu opísal.

"O ostrove sexu som si prečítal v novinách a hneď mi bolo jasné, že do toho musím ísť," povedal. manželke Ryan, samozrejme, pravdu povedať nemohol. Vyhovoril sa teda na pracovnú cestu do zahraničia, zaplatil požadovanú cenu a mohol vyraziť. Netradičnú dovolenku si až jednu výnimku zaplatili samí muži vo veku od 25 do 50 rokov. Dobrá polovica z nich bola ženatá, rovnako ako Ryan.

"Boli tam aj nejakí šprti zo Silicon Valley, ktorí nikdy nič také nerobili, tak boli nervózni," povedal. "Okrem mnohých Američanov sa zúčastnili pobytu aj Kanaďania, Austrálčania alebo Briti," dodal s tým, že dvaja z Kanaďanov boli veľmi známi speváci, ktorí jeden večer dokonca odohrali koncert.

Orgie sa začali prakticky okamžite po nalodení na luxusnú jachtu. Každý muž si musel vybrať dve ženy, ktoré mu počas celého pobytu robili spoločnosť. Ryan šiel vraj s jednou z nich do postele hneď po 15 minútach.

S vybranými ženami boli vraj spokojní všetci až na jedného muža, ktorý prišiel neskôr, a ostala mu len plnoštíhla žena, aj keď si prial chudú. Nuž, kto neskoro chodí, sám sebe škodí. Podľa Ryana bolo na lodi krásne. "Jachta bola plná krásnych Juhoameričaniek. Hneď ako sme prišli, dostali sme drinky, aby sme sa uvoľnili," opísal začiatok akcie.

Hriešny ostrov sexu je späť: Vyzliekací tenis a prostitútky ako výhra v golfe

Golfové ihrisko, tenisové kurty, gurmánske jedlo pre najvyberanejšie jazýčky či luxusné večierky na jachte. Na návštevníkov chlípneho ostrova v Karibiku nečakajú len all inclusive sexuálne radovánky, ale aj ďalšia zábava. Organizátori zo spoločnosti Good Girls Company poodhalili, čo všetko pripravili pre hostí, ktorí zaplatili tisíce za luxusný pobyt na "ostrove snov".

Sex, drogy aj "All in"

Keď loď dorazila na ostrov, hostia so svojimi dvoma dievčatami zamierili na izbu do päťhviezdičkového hotela. "Rezort je krásny, skutočný tropický raj," rozplýval sa Ryan.

"Mohli sme si dať čokoľvek v reštaurácii, k dispozícii bolo golfové ihrisko a tenisový kurt. Chlapov ale, samozrejme, zaujímalo len jedno," spomenul Ryan neprekvapivú informáciu. Niektorí z hostí vraj celé štyri dni prebdeli, aby si svoje dievčatá užili čo najviac. Zostať na nohách im pomáhali drogy.

"Drogy boli k dispozícii nepretržite. Kokaín, pilulka a jedna, o ktorej som nikdy nepočul. Bol to ružový prášok, ktorý vo vás po vyšnupaní vzbudil okamžitú chuť na sex," opísal dentista z New Yorku ekvivalent legendárneho modrého prameňa.

Ako nezabudnuteľnú označil Ryan aktivitu, ktorej sa hovorilo "All in". Organizátori tak označili hodinu, ktorú mohol každý z hostí stráviť na svojej izbe v prítomnosti 15 dievčat. "Bola to najbláznivejšia vec, ktorú som v živote urobil. Chcel som, aby tá hodina nikdy neskončila."

Po uplynutí štyroch dní mali hostia možnosť si pobyt za ďalších vyše 5000 eur o tri dni predĺžiť. Ryan možnosť využil. Z tých troch dní si ale veľa nepamätá. Podľa jeho slov bol tak sfetovaný, že si spomína len na prvé štyri dni.

Ryan sa vraj plánuje zúčastniť aj ďalšieho turnusu, ktorý začína 14. decembra. Manželke povie, že ide na služobnú cestu a vyrazí. Možno aj so svojím bratom, ktorého vraj Ryanovo rozprávanie nadchlo.

Ostrov plný orgií je späť: Za štyritisíc dve dievčatá na štyri dni

Ostrov sexu sa možno sťahuje kvôli svojej kontroverzii, ale pre usporiadateľov to nie je problém. V Karibiku ich vlastní spoločnosť Good Girls Co's hneď niekoľko. A čoho sa dočkajú bohatí páni, ktorí zaplatia približne 4000 eur za štyri dni? Veľa, veľa sexu.

Zdroj: CNC, The Sun