Ostrov plný orgií je späť: Za štyritisíc dve dievčatá na štyri dni

Ostrov sexu sa možno sťahuje kvôli svojej kontroverzii, ale pre usporiadateľov to nie je problém. V Karibiku ich vlastní spoločnosť Good Girls Co's hneď niekoľko. A čoho sa dočkajú bohatí páni, ktorí zaplatia približne 4000 eur za štyri dni? Veľa, veľa sexu.

​Pokiaľ nemáte hlboko do vrecka, v Karibiku toho zažijete veľa. Firma Good Girls Co's ponúka za asi 4000 eur zábavu, po ktorej budú mať záujemcovia na čo spomínať. V ponuke sú hneď dve latinsko-americké krásky pre jedného muža.

"Všetky dievčatá sú tu preto, aby vás potešili a dali vám pocítiť, že ste kráľ. Pokiaľ máte nejaké špeciálne fantázie, uistite sa, že ste dievčatá informovali a ony vám ich splnia," píše sa na stránkach usporiadateľa.

​Všetky dievčatá a ženy boli testované na pohlavné choroby. Ale poznáte to. Všetkých 60 krások je starších ako 18 rokov.

Jedla je tiež dostatok. "Všetky jedlá sú zadarmo. Postarajú sa o ne naši vychýrení kuchári. Pivo, vodka a whisky sú tiež zadarmo," uvádzajú organizátori sexuálnych orgií pre boháčov.

Drogy, alkohol aj prostitútky: Ostrov sexu ponúka dovolenku snov

Ostrov ležiaci asi pol hodinu plavby od Kolumbie má vraj súkromného majiteľa, preto môže turistom ponúkať dovolenku, o akej si mnohí ani len netrúfnu snívať. Šesťdesiat prostitútok, luxusné vily, alkohol, kokaín a neobmedzené množstvo kondómov a sexu je tak len v základnej ponuke.

Zdroj: CNC