Hriešny ostrov sexu je späť: Vyzliekací tenis a prostitútky ako výhra v golfe

Golfové ihrisko, tenisové kurty, gurmánske jedlo pre najvyberanejšie jazýčky či luxusné večierky na jachte. Na návštevníkov chlípneho ostrova v Karibiku nečakajú len all inclusive sexuálne radovánky, ale aj ďalšia zábava. Organizátori zo spoločnosti Good Girls Company poodhalili, čo všetko pripravili pre hostí, ktorí zaplatili tisíce za luxusný pobyt na "ostrove snov".

​Vysnívaná dovolenka každého muža vyjde na vyše 5 000 eur a ďalší turnus sa uskutoční od 14. do 17. decembra. Netradičný zážitok usporadúva spoločnosť Good Girls Company na jednom zo svojich karibských ostrovov, ktorého poloha doteraz nebola zverejnená. Počas štyroch dní si budú môcť návštevníci užívať okrem iného napríklad golfové turnaje. A budú mať zaručene dobrú motiváciu trafiť jamku na prvýkrát. Víťaz totiž strávi 30 minút so všetkými šesťdesiatimi dievčatami na ostrove.

Tiež sa budú konať aj zápasy v tzv. "strip tenise", kedy zákazník hrá s dievčaťom a za každý bod, ktorý muž získa, musí dievča zvliecť jeden kus oblečenia. "Je to ta najhlbšia fantázia každého muža. Ich najväčší sen sa stane skutočnosťou. Na takúto skúsenosť nikdy nezabudnú," uviedol hovorca spoločnosti.

"Po takto náročných fyzických aktivitách musia hostia doplniť energiu a kde inde, než v reštaurácii, kde sa jedlo servíruje na bruchu polonahých žien. Jedlo budú pripravovať najšpičkovejší šéfkuchári. Na každom stole bude ležať sporo odetá žena a klienti budú môcť večerať priamo z jej brucha," opísal dovolenku snov hovorca.

Okrem spomínaných aktivít sú pre hostí pripravené masáže s príjemným vyvrcholením, párty na palube luxusnej jachty či živé sexuálne vystúpenia a hudobná šou mimoriadnych osobností.

"Náš ostrov funguje už druhý rok, ale tentokrát tu na zákazníkov čaká oveľa viac možností. Bude tu 60 dievčat a miesto pre 30 hostí," dodal hovorca.

Každý z klientov dostane vlastnú klimatizovanú izbu s dychberúcim výhľadom na oceán, dennou službou a plnou ochrankou. Šéfkuchári budú servírovať hojné množstvo pokrmov. Všetky dievčatá sú pripravené splniť aj tie najtajnejšie priania zákazníkov. Všetky ženy samozrejme podstúpili testy na pohlavne prenosné choroby. Tiež tu platí prísne pravidlo používania kondómov, ktorých je na ostrove neobmedzené množstvo. Spoločnosť Good Girls Company sa skrátka rozhodla svojim klientom ponúknuť dovolenku, ktorá mení sny na skutočnosť.

Ostrov plný orgií je späť: Za štyritisíc dve dievčatá na štyri dni

Ostrov sexu sa možno sťahuje kvôli svojej kontroverzii, ale pre usporiadateľov to nie je problém. V Karibiku ich vlastní spoločnosť Good Girls Co's hneď niekoľko. A čoho sa dočkajú bohatí páni, ktorí zaplatia približne 4000 eur za štyri dni? Veľa, veľa sexu.

Zdroj: CNC