Silvestrovská párty je tou najväčšou párty roka a skvelou príležitosťou, ako vyskúšať v móde niečo nové. Večierok takýchto rozmerov sa predsa nekoná každý mesiac! Dnes vám poradíme, ako sa na túto noc pripraviť.

Posledné dni starého roka sú obdobím, kedy prehodnocujeme uplynulých 12 mesiacov a dávame si záväzky do nového roka. Možno rok 2019 nebol úplne podľa vašich predstáv, vy ste ho však zvládli a to si zaslúži oslavu. Silvestrovská noc má preto vždy výnimočnú atmosféru, či už oslavujete slávnostnou večerou alebo na párty v klube. Nechajte sa inšpirovať našim dnešným článkom ako zložiť ten najlepší slávnostný outfit.

Gala trochu inak

Na formálnu večeru posledný deň v roku voľte jednoznačne smoking. Nebojte sa ho však poňať trochu netradične a experimentovať s farbami a materiálom saka – bordový, zelený či zlatý zamat budú vyzerať slávnostne a luxusne zároveň. Toto je vhodná príležitosť obliecť si aj smoking s potlačou. Na čo si však treba dať pozor, aby ste nevyzerali nevkusne, je kvalita topánok, motýlika a košele, ktorá musí byť smokingová.

Silvestrovský večer doma s priateľmi

Gratulujeme vám, ak máte pozvánku na domácu párty k priateľom, ktorý daný dom aj vlastnia a nemajú ho len požičaní od rodičov, stali ste sa oficiálne dospelým. Svojim oblečením by ste mali vyjadriť úctu k hosťujúcim a zvoliť vzorované nohavice s jednofarebným rolákom alebo inú obmenu oblečenia smart casual. Úplne sa vyhnite obleku, košeliam a kravatám, ktoré sú na návštevu príliš strnulé a pripomínajú skôr business meeting než oslavu v kruhu priateľov. Svetre s vianočným motívom sú taktiež nevhodné, už je po Vianociach a dnes večer oslavujete niečo úplne iné.

Zábava v klube

Pripomeňme si zásady obliekania sa do klubov: tmavé farby, slušne vyzerajúce, ale hlavne pohodlné topánky a kovové šperky a hodinky na ozvláštnenie outfitu. Veľa stajlingových článkov odporúča obliecť si do klubu tričko, pokiaľ si ale na sebe neplánujete nechať celý večer koženú bundu, oblečte si košeľu, najlepšie so zaujímavým nie však priveľkým vzorom. K tejto kombinácií sa najlepšie hodia tmavé džínsy alebo nohavice a už spomínaná kožená bunda, prípadne zaujímavé sako.

Silvester pod holým nebom

Pokiaľ sa chystáte privítať rok 2020 pod holým nebom, jednoznačne budete musieť oblečenie vrstviť. Tričko a košeľa vám poslúžia ako dobrý základ a navyše vám poskytnú hneď dva možné outfity, keď sa po polnoci poberiete, buď do klubu alebo na house párty. Hrubý kardigán vás udrží v teple a dodá vášmu outfitu charakter. Pri vrstvení oblečenia platí pravidlo začínať od najsvetlejšej farby a postupovať k tým tmavším. Outfit jednoznačne doplňte štýlovou čapicou a párom kožených rukavíc, keďže stráviť polnoc vonku bol váš plán od prvého momentu a mali ste dosť času sa na tento variant pripraviť.