Možno už máte dopredu napísaný list novoročných predsavzatí na budúci rok. Nezabúdajte ale na to posledné v tomto roku - ukončiť ho štýlovo! Dnes vám prinášame štyri zaručene cool outfity na poslednú párty v starom roku.

Teplákové súpravy boli top štýl tohto roku, na Silvestra ich ale nechajte odpočinúť v skrini. Silvestrovská párty je tou najväčšou v roku z toho dôvodu, že sa oslavuje a týka celého sveta. Nechajte sa preto inšpirovať jedným z našich outfitov, aby ste túto celosvetovú udalosť privítali ako sa patrí.

Silvestrovský bál

Ak máte pozvánky na podobnú oficiálnu udalosť, je vám už vopred jasné, že si budete musieť vziať smoking. Tak, ako si ručne uviažete kravatu, prenechajte dopredu pripravené motýliky svojmu synovi a ten svoj si uviažte sám. Ak neviete ako na to, zostáva vám ešte pár dní na nácvik. Taktiež vám odporúčame začať leštiť topánky niekoľko hodín pred odchodom z domu, kým sa nebudú lesknúť tak, že si v nich vaša partnerka bude môcť upraviť mejkap. Posledným detailom, ktorý by sa na vás mal pri zdvihnutí pohára so šampanským vynímať, sú originálne manžetové gombíky.

Zdroj: Shutterstock

​Nový rok v klube

Klub nie je školská diskotéka, zabudnite na lacné doplnky vtipného typu a oblečte sa ako sebavedomý muž, odhodlaný zvládnuť prvý január bez bolestí hlavy. Základom vášho outfitu budú jednoduché, no kvalitné rifle a tričko, najlepšie tmavej farby bez zbytočných nápisov a log značiek. Cez tričko si prehoďte koženú bundu a obujte kvalitné kožené topánky. Nezabúdajte ani na úpravu vlasov a brady a na decentné šperky, ktoré spravia váš outfit zaujímavejším. Strieborný prsteň či náramok stopercentne zaujmú pri štrnganí pohármi.

Zdroj: imgur

​Novoročná večera

Tento druh privítania Nového roka stojí formálne niekde medzi klubom a silvestrovským bálom. Voľte preto oblečenie v štýle smart casual. Ležérne sako doplňte rolákom namiesto košele a úplne sa vyhnite oblečeniu, ktoré nosíte do práce. Slušné tenisky sú v poriadku a ako posledné nezabudnite na vaše obľúbené hodinky, ktoré budú na výslní počas polnočného prípitku.

Zdroj: Flickr

​Silvester v meste

Pokiaľ nevlastníte super cool zimnú vetrovku, nič nie je stratené. Stále môžete v dave ľudí zaujať štýlovým účesom, prípadne čapicou, ktorú ste si vybrali špeciálne pre príchod nového roka. Posledným, tentoraz praktickým doplnkom sú rukavice, ktoré umožňujú používanie mobilných telefónov. Či už na rozosielanie novoročných prianí, alebo napĺňania vášho Instagramu fotkami z prvého radu výhľadu na ohňostroj, v oslavách Nového roka vás takto pripraveného nemôže nič zastaviť!

Zdroj: Flickr

Na sviatočnej nôte: Čo si obliecť počas Vianoc

Pre niekoho stresujúce, pre iných najkrajšie obdobie v roku. Pre nás jednoznačne príležitosť na ďalší tematický článok - páni, nech sa páči, tie najlepšie vianočné outfity, nech už ich strávite kdekoľvek!