Louis Vuitton po úspechu svojich inteligentných hodiniek predstavuje ďalší model

Louis Vuitton predstavil v minulom roku svoje prvé inteligentné hodinky pod názvom Tambour Horizon, čo bolo pre mnohých veľkou úľavou, pretože sa nemuseli naháňať za unikátnymi pozlátenými hodinkami Apple, ak chceli nosiť luxusné inteligentné hodinky. Aj keď sme nepredpovedali veľkú budúcnosť hodinkám za 2 490 dolárov, zdá sa, že sme sa mýlili. Louis Vuitton práve predstavil novú verziu Tambour Horizon.

Srdcom druhej generácie luxusných hodiniek je nový čipset Qualcomm Snapdragon Wear 3100, ktorý zaručuje dlhšiu výdrž batérie. Hodinky tak teraz vydržia celý deň pri plnohodnotnom používaní a päť dní v prípade, že ich budete používať iba na sledovanie času.

Ďalšou zmenou bude väčší displej s vyšším rozlíšením a 24-hodinovým ukazovateľom dňa a noci, ktorý je aktívny aj v prípade, že samotný displej je vypnutý.

Zdroj: Louis Vuitton

​Poslednou novinkou je nová keramická verzia hodiniek, ktorá má ladiť so súčasnou kolekciou produktov Louis Vuitton. O cene zatiaľ bližšie informácie nemáme, ale pravdepodobne bude drahší ako jeho predchodca.

Od cestovných krabíc po svetovú luxusnú značku: Príbeh Louis Vuitton

Jedna z najznámejších a najfalšovanejších značiek na svete, o ktorej len málokto vie, že jej história už má viac ako 150 rokov. Pozrime si jej príbeh o tom, ako sa dostala za sklá luxusných výkladov.

Zdroj: Wareable