Niektorí výrobcovia neváhajú dať v rámci marketingu svojim výrobkom celoživotnú záruku. Je to jedno z najvážnejších kritérií spoľahlivosti a kvality. Veď ten, kto si je istý svojím produktom, ktorého funkčnosť vydrží desaťročia, určite vie, čo predáva.

​Shinola

Spoločnosť Shinola vyrába svoje trblietavé kvarcové hodinky v Detroite zo švajčiarskych súčiastok. Pri svojich ručne vyrábaných výrobkoch garantuje, že pri výskyte akejkoľvek drobnej chyby či poruchy, môžete hodinky kedykoľvek vrátiť a v prípade, že ich nebudú vedieť opraviť, produkt vymenia. Okrem hodiniek vyrábajú aj šperky, tašky a iné doplnky.

Zdroj: Shinola

​​Canada Goose

Canada Goose patrí už polstoročie k najprofesionálnejším a najpopulárnejším značkám kabátov. Vlastnoručne šité kabáty sú vyplnené jedným z najkvalitnejších tepelnoizolačných prírodných materiálov - mäkkým, ľahkým a pružným husím perím. Je to jedna z najvýznamnejších značiek v priemysle a takmer symbol štatútu amerického kontinentu, ktorý nemôže chýbať v šatníku žiadnej celebrity.

Zdroj: Canada Goose

​​Dr. Martens

Britská značka Dr. Martens bola založená ešte v roku 1947. Počas viac ako 70 ročnej existencie sa podieľali na výrobe rôznych doplnkov, výrobkov pre starostlivosť o nohy, šiat a tašiek, ale skutočne prerazila až s výrobou legendárnej obuvi.

Zdroj: Dr. Martens

​​Počas rokov 1960 až 2010 sa predalo viac ako 100 miliónov párov topánok Dr. Martens, takže značka je skutočne úspešná - v roku 2012 bola ôsmou najrýchlejšie rastúcou britskou spoločnosťou a okrem iného otvorila obchody v Spojených štátoch a Hongkongu. Sú si takí istí v kvalite svojich výrobkov, že na ne majú celoživotnú záruku: hneď ako sa vám začnú topánky opotrebúvať, sú pripravení ich priebežne opravovať alebo vymeniť.

Briggs & Riley

Existuje rozdiel medzi dlhou dobou a dlhou životnosťou, to je jedným z hlavných sloganov Briggs & Riley. Americký výrobca tašiek a kufríkov je známy nielen doživotnou zárukou a  najvyššou kvalitu, ale aj tým, že ich produkty sú vo vnútri veľmi priestranné.

Zdroj: Briggs and Riley

​​Vnútornú stenu kufra môžete nadvihnúť a po vložení vecí opäť stlačiť do pôvodnej polohy. Tento trik, samozrejme, nefunguje v prípade pevných predmetov, ale pri oblečení získate až o 33 percent väčšiu kapacitu a ušetríte miesto aj vo vlaku alebo lietadle.

Filson

Značka sa prevažne zaoberá outdoorovými doplnkami: prikrývky, oblečenie, čižmy, spacáky, ale zoženiete u nich aj poľovnícke, rybárske alebo drevorubačské potrebypracovné oblečenie.

Zdroj: Filson

​​Ich záruka sa vzťahuje aj na tovar, ktorého poškodenie vzniklo neodborným zaobchádzaním zákazníka, ale aj chybou materiálu či výroby.

Takto sa vyrábajú legendárne topánky Dr. Martens

Značka Dr. Martens bola založená ešte v roku 1947. Počas viac ako 70 rokov svojej existencie sa podieľala na výrobe rôznych doplnkov, výrobkov pre starostlivosť o nohy, šiat a vrecúšok, ale najviac ich preslávili kultové topánky.