Nová jesenná kolekcia je britská ako Princ William, Harry Potter, Oasis a fish & chips dohromady.

​Eton, Oxford, Cambridge. Najnovšia kolekcia Drake’s si pripomína atmosféru najslávnejších britských inštitúcií.

Menčestráky, hrubé vlnené svetre a pulóvre nápadných farieb, plné pruhovaných a károvaných vzorov, tvíd a kašmír

- to všetko tvorí základ novej kolekcie britskej značky Drake’s, založenej v roku 1977 v londýnskom East Ende. Už vtedy vyrábala kvalitné šály a šatky pre módne high-end butiky a krajčírstva. Neskôr svoje portfólio rozšírila o viazanky a ozdobné vreckovky.

Zdroj: Drake's

​Michael Hill a Mark Cho prevzali v roku 2010 spoločnosť od jej zakladateľa Michaela Drakea. Pod vedením kreatívneho riaditeľa Hilla sa spoločnosť pretvorila z manufaktúry luxusných módnych doplnkov na klasickú štýlovú módnu značku, ktorá vyrába svetoznáme, nadčasové a pohodlné oblečenie.

Zdroj: Drake’s

​Aktuálna jesenná/zimná kolekcia nás vracia späť do sveta Oxfordu, ktorý aj keď už neexistuje, úspešne ho svojimi modelmi pripomína. Ak si ich oblečiete, okamžite začnete vyžarovať atmosféru Veľkej Británie 50. a 60. rokov.

Nová kolekcia nepoteší len milovníkov Británie, ale všetkých, ktorí majú radi pohodlné a štýlové oblečenie, v ktorom sa dá elegantne prežiť prechodné jesenné obdobie.
Zdroj: Drake's

​Nová jesenná kolekcia vás oblečie od hlavy až po päty. Nájdete v nej všetko od kvalitných topánok Chukka cez šál, pletené viazanky a vesty, až po hrubé dvojradové bavlnené kabáty a menčestráky. V repertoári nesmú chýbať ani tradičné Oxford košele s modrými pruhmi a menčestrové saká horčicovej farby.

Naším favoritom je jednoznačne sako Navy and Wine Check Harris Tweed.

Pozrite si galériu

Pozrite si, kde sa dnes nachádza špička štýlového mužského oblečenia

Drake's bol založený v roku 1977 v londýnskom East Ende. Už vtedy vyrábali vysokokvalitné šály a šatky pre high end módne butiky a krajčírstva a neskôr do svojho portfólia zaradili aj kravaty a ozdobné vreckovky.

Zdroj: Drake’s