Rande je špeciálna príležitosť, pri ktorom si na svojom výzore treba dať záležať, nie však príliš, lebo aj prehnaná snaha ženy odradí. Mätúce? Jednoznačne!

Prečítajte si naše nasledujúce rady, ktoré vám poradia ako zanechať ten najlepší dojem, aspoň čo sa týka výzoru. O zmysluplnú a vtipnú konverzáciu sa už musíte postarať sami.

Ležérne last minute

Je piatkový podvečer a vy ste si práve uvedomili, že si ho nemáte s kým vychutnať. Vytiahnete mobil a preletíte všetky zoznamky, ktorých ste členom a nakoniec si dohodnete rýchle rande v uvoľnenom prostredí baru. Piatkový večer odrazu vyzerá oveľa lepšie, no na prípravu vám ostáva necelá pol hodina. Stavte preto na oblečenie, ktoré vám zaručene bezchybne sedí, lebo na prezliekanie sa čas nezvýši.

Zdroj: Flickr

Základom sú nohavice svetlejšej farby alebo džínsy dobrého strihu. Doplňte ich jednofarebným tričkom alebo košeľou s vyhrnutými rukávmi a športovo elegantnými topánkami prípadne teniskami. Keďže je to rande na poslednú chvíľu, stavte na svieži a energický výzor akoby ste práve vyšli zo sprchy a tešíte sa na pohodový večer v príjemnej spoločnosti. Tento look doplňte chlapčensky strapatým účesom, použite trochu pomády na zafixovanie a môžete vyraziť.

​Večera v luxusnej reštaurácií

...ktorú si pravdepodobne nemôžte dovoliť každý týždeň, ale túto špeciálnu ženu chcete na sto percent očariť. Nebudeme pripomínať, že o svojej finančnej situácií by ste rozhodne klamať nemali, lebo ak rande pôjde podľa plánu, budete musieť naplánovať druhé a vysoko nastavená latka vám to len sťaží.

Zdroj: Flickr

Vráťme sa k stajlingu. Oblek bude tou správnou voľbou, nie však pracovný alebo príliš formálny. Na rande sa nikdy neobliekajte ako na pracovné stretnutie, vzbudíte dojem, že ste prišli priamo z práce a na svojom zovňajšku ste si nedali záležať. Zvoľte chic oblek neobvyklého strihu, materiálu a farby, ktorý môžete doplniť rolákom namiesto košele. Saká so zvislými pásikmi sú momentálne v móde, nebudú vás preto stáť celý majetok, ktorý si radšej šetrite na účet za večeru.

​Nezáväzná káva

Povedzme si to na rovinu. Rande v kaviarni je tým najmenej záväzným typom rande, ktoré sa dá prijateľne ukončiť do pol hodiny. Dohodli ste si ho viac menej zo slušnosti, lebo ste s niekým na sociálnych sieťach flirtovali už pridlho a neviete, ako sa tomuto kroku vyhnúť. Pravdepodobne ste ho vtesnali do diára niekde v strede týždňa a vybrali kaviareň blízko práce alebo domu.

Zdroj: Flickr

Pri obliekaní ste si vybrali to najpohodlnejšie, čo vaša skriňa ponúka, aby ste hneď na začiatku ukázali, že vám na tomto stretnutí až tak veľmi nezáleží. Cestou sa neponáhľate a na stretnutie prídete načas len tak-tak. Potom zistíte, že vaša partnerka je naživo jednoducho očarujúca a jej jedinou chybou je zlá komunikácia na internetových chatoch.

V duchu začnete panikáriť, či vám dá druhú šancu, keďže na sebe máte tepláky a ešte k tomu žiadnej luxusnej značky. Pokiaľ vo vás spomínaná dáma predsa len vidí viac, ako muža bez štipky snahy a vkusu, nenechajte ju váhať a pozvite ju okamžite na druhé rande. S tým, že sa cestou odbehnete domov prezliecť, bývate predsa za rohom, či nie?​

Zdroj: Flickr

Nech idete kamkoľvek

Pozornému oku ženy neujde ani najmenší detail. Prečo si pokaziť šancu na letný románik prípadne niečo viac špinavými topánkami a neupravenými nechtami? Oboje pred odchodom z domu skontrolujte ako posledné. Prineste žene kvet. Nejedná sa o klišé ale klasiku, ktorá je nadčasová. Možno si ako pár nesadnete, dáma si vás aj tak navždy zapamätá ako pozorného džentlmena, ktorým by ste počas rande mali byť.

​Neprežeňte to s množstvom parfumu. Pokiaľ budete voňať akoby ste práve navštívili verejný dom, ženy si vás automaticky zaradia ako niekoho, kto je ich stálym klientom. Malé množstvo kvalitného mužského parfumu na hrudi pod košeľou a vlasoch vydrží dlhšie ako na zápästiach a spôsobí, že sa k vám žena bude posúvať bližšie, aby ho lepšie cítila.

Zdroj: Flickr

Vtipné nápisy a obrázky sú na prvom rande absolútne tabu, ako na tričku tak aj na peňaženke – posledným doplnkom, ktoré si na vás žena všimne a preto by nemal dojem pokaziť. Jedinými akceptovateľnými možnosťami sú hnedá alebo čierna koža a diskusia neexistuje.

Pánska poradňa: Na detailoch záleží

V dnešnom článku vám poradíme, ako sa vyhnúť malým, ale do očí bijúcim chybám, aby ste vyzerali rovnako upravene z diaľky aj z blízka. Páni, odložte všetko bokom a venujte pár minút nácviku, ako si správne vyhrnúť rukávy. Začnite s prevrátením konca rukávu na rub a vyhrnutím manžety nad lakeť.