V najnovšej kolekcii Proper Cloth na jar a leto nájdete dokonalé kusy na horúce letné dni aj chladnejšie noci.

O príbehu spoločnosti Proper Cloth, založenej v New Yorku, v krátkosti len toľko, že pri svojom založení v roku 2008 vôbec nekomplikovala svoj biznisplán: rozhodla sa uľahčiť mužom život pomocou jedinečných kusov.

Začiatky neboli jednoduché. V prvých dvoch rokoch spoločnosť počas vrcholu hospodárskej krízy stále trvala na svojich zásadách, ale neskôr vypočula hlasy klientov a rôznych odborníkov a obrátila sa k novým technológiám.

Kombinovaním najmodernejších a tradičných metód od Európy po Áziu a využívaním najkvalitnejších tkanín, sa vyšvihla medzi popredné značky odevov.

Jej jarná / letná kolekcia roku 2018 sa inšpirovala národným parkom Joshua Tree v Kalifornii a, samozrejme, aj fotografovanie košieľ, nohavíc, oblekov a iných príslušenstiev, sa odohrávalo na tomto legendárnom mieste.

Zdroj: Proper Cloth

​Celá kolekcia sa prispôsobuje extrémnym teplotným rozdielom. Rovnako v nej nájdete ľahšie priedušné košele na horúce letné dni a saká pre chladné noci.

Nachádzajú sa v nej aj elegantné obleky nevýrazných farieb určené na spoločenské udalosti či pracovné stretnutia, ktoré môžete kombinovať s ležérnymi košeľami s Aloha vzorom ako vystrihnuté zo seriálu s Thomasom Magnumom.

Do navrhovania kolekcie z najkvalitnejšej talianskej vlny sa môžete zapojiť aj sami, ak máte pocit, že vás z kolekcie nič neoslovilo, PC vám vyrobí aj vami vysnívanú košeľu.

Pozrite si galériu

Ako byť štýlový, ako na filmovom plátne?

Drake's bol založený v roku 1977 v londýnskom East Ende. Už vtedy vyrábali kvalitné šály a šatky pre módne high-end butiky a krajčírstva a neskôr svoje portfólio rozšírili aj o viazanky a ozdobné vreckovky.

Zdroj: Proper Cloth