Ryan Reynolds prezradil, že mnohí ľudia sa ho pýtajú, čo robí džin Aviation tak jemným. Jeho odpoveď je typicky ironická, vulgárna a nesmierne vtipná, a ak by bola ešte aj perverzná, dokonale by odzrkadľovala legendárnu filmovú postavu, ktorú stvárnil – Deadpoola.

Takže prečo je džin Aviation tak jemný?

Pretože pracovníci začínajú ráno o štvrtej svoj deň meditáciami, potom si odskočia do ovocného sadu, kde všetky pomaranče pokropia slzami majiteľa, čiže Ryana Reynoldsa.

Zdroj: Aviation

​Precíznosť, starostlivosť a environmentálnosť tu ale nekončia. Každej jednej bobule borievky sa osobne ospravedlnia predtým, než ich odrežú. Potom kalifornský farár posvätí každú fľašu a nakoniec mu zaspievajú serenádu.

Na záver nechýba ani inzultácia, v ktorej si Ryan zanadáva na tých, ktorí jemnosť džinu Aviation zabíjajú formou martini.

Dokonalé!

Najlepšie vianočné reklamy roku 2018: Drahé kampane poráža video za 50 libier

Zatiaľ čo bitku slávnych značiek s prehľadom vyhral obchodný reťazec John Lewis, sociálne siete búra ešte jedno video. Čo je ale pozoruhodné, je rozpočet, za ktorý ho mladý filmár nakrútil. Celý projekt stál údajne len 50 libier a z filmára Phila Beastella, ktorý ho nahral na svoj Facebook, urobil cez noc hviezdu.