Podľa majiteľa sa v jeho domovskej krajine nachádzajú aj lepšie miesta.

Jeden a pol roka po svojom otvorení sa New Punjab Club v Hongkongu stal prvou pakistanskou reštauráciou na svete, ktorá získala hviezdu Michelin.

"Nie som taký arogantný a hlúpy, aby som tvrdil, že je to najlepšia pakistanská reštaurácia na svete. V Pakistane sú oveľa lepšie pakistanské reštaurácie,"

reagoval na ocenenie majiteľ Syed Asim Hussain.

Syed Asim Hussain Zdroj: New Punjab Club

​Ako uviedol, jeho pradedo odišiel počas prvej svetovej vojny do Hongkongu, kde jeho otec v 80. a 90. rokoch otvoril viacero reštaurácií. 33-ročný Asim Hussain ale túžil po čisto pandžábskej reštaurácii, keďže aj on samotný pochádza stadiaľ.

Pre úspech spoločnosti zrekonštruoval Asim aj dve staré tandorské pece, ktoré sa nachádzali v skladisku uzavretých reštaurácií jeho otca. A myšlienka a koncept sa vydarili, nakoľko už 18 mesiacov po otvorení získal New Punjab Club hviezdu Michelin. Úspech sa dostal aj na hlavné titulky novín v Pakistane.

O nahé stolovanie nie je záujem: Jedinú nudistickú reštauráciu v Paríži zatvoria

Jediná nudistická reštaurácia v Paríži kvôli nedostatku zákazníkov po roku a štvrť vo februári končí. Oznámili to prevádzkovatelia podniku, v ktorom právo mať na sebe šaty majú len čašníci. O nahé stolovanie nie je v parížskej metropole záujem.

Zdroj: Samaa