Španielsky šéfkuchár zmení trojhviezdičkovú reštauráciu na steakhouse: Neuhádnete, prečo!

Španielsky šéfkuchár Dani García prerobí svoju trojhviezdičkovú luxusnú reštauráciu v Marbelle na klasickú hamburgerovňu.

Hviezdny 42-ročný šéfkuchár svoje rozhodnutie oznámil na Twitteri mesiac po tom, ako získal ocenenie Michelin v Lisabone, čím sa jeho podnik stal druhou trojhviezdičkovou reštauráciou v Andalúzii.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

? Espagne ??/ @danigarcia7 claque la porte de son restaurant de Marbella. Le célèbre chef espagnol venait tout juste de célébrer sa troisième étoile au @michelinguide obtenue en octobre 2017. Dani Garcia veut transformer son restaurant éponyme en steak house pour y faire des hamburgers ! Le nouveau spot des amateurs de burgers pourrait bien être bientôt du côté de Marbella .../ ?? ? Spain ?? / @ danigarcia7 slams the door of his restaurant in Marbella. The famous Spanish chef had just celebrated his third star @Michelinguide obtained in October 2017. Dani Garcia wants to turn his eponymous restaurant into a steak house for hamburgers! The new spot of burgers lovers may soon be on the side of Marbella ... #danigarcia #marbella #restaurant #food #gastronomie #cooker #cook #chef #espagne #espana #spain #burger #hamburger #steakhouse #infostories #lastoryquivousinforme ( ? @danigarcia7 )

Príspevok, ktorý zdieľa Infostories (@infostories),

"Keď dosiahnete svoj sen, napadne vám otázka: čo bude ďalej?"

- uviedol pre noviny La Vanguardia po svojom vyhlásení, ktoré vzbudilo veľký záujem. Šéfkuchár prezradil, že po dvadsiatich rokoch strávených v špičkovej gastronómii by rád pripravoval jedlá, ktoré sú dostupné širšej verejnosti a premýšľa nad 15-20 eurovými chodmi.

Podľa jeho názoru by bola dobrá v Španielsku nová gastronomická revolúcia, pretože vidí obrovskú medzeru medzi priemernými reštauráciami a kvalitnou kuchyňou. Reštaurácia v Marbelle bude v októbri budúceho roka zatvorená a vznikne z nej klasický steakhouse, ktorý bude podávať prevažne hamburgery. Okrem toho Dani García rozšíri svoju sieť reštaurácií BiBo a po Marbelle a Madride otvorí ďalšiu reštauráciu v Dauhe.

"Rád by som svoju predstavu o antalúzskej gastronómii rozšíril do celého sveta," povedal šéfkuchár.

Takto sa jedia hamburgery, aby ste nepribrali

Splnený sen všetkých, ktorí držia diétu.

Zdroj: YouTube