Krásny zvuk, nadčasový dizajn a bezkonkurenčná remeselná technológia. To sú najznámejšie vlastnosti značky založenej v roku 1925, ktorá sa preslávila svojimi inováciami. Predstavíme si jej najnovšiu limitovanú jarnú kolekciu.

​Jarnú / letnú kolekciu Bang & Olufsen charakterizujú jasné tóny škandinávskeho leta. Jej osviežujúce, žiarivé farby sú inšpirované teplom, ktoré prichádza po drsnej zime.

Reproduktory prvotriednej kvality, slúchadlá a príslušenstvo v limitovanej edícii majú prirodzené farby prebúdzajúcej sa prírody, od svetlej zeme cez lesný tieň až po bledomodrú oblohu. Nová kolekcia obsahuje farbu hliny (Clay) inšpirovanej útesmi oceánu, osviežujúcu borovicovú zelenú (Pine) a svetlé pastelové odtiene bledomodrej farby evokujúcu teplé letné popoludnia (Sky).

Aktuálne produkty z kolekcie Jar / Leto 2019:

  • Beoplay E6 - Ľahké, bezdrôtové slúchadlá do uší s dobre známym zvukom Bang & Olufsen, ktorý dokonale zapadne do každodenného života aktívneho životného štýlu s ergonomickým dizajnom, odolné voči prachu a kvapkám vody. Bohatý, dynamický zvuk so silnými basmi, ktorý presvedčí aj tých najnáročnejších milovníkov hudby.
  • Beoplay H9i - Špičková bezdrôtová over-ear súprava Bang & Olufsen s mäkkým dotykom, kožené slúchadlá a aktívny filter hluku. Unikátne slúchadlá Bang & Olufsen môžete jednoducho ovládať dotykom pomocou inovatívneho hliníkového rozhrania. To všetko až 18 hodín.
  • Beoplay A1 - Skutočne kompaktný prenosný reproduktor s funkciou Bluetooth pre tých, ktorí potrebujú kvalitný zvuk a dokonalý dizajn. Svojou veľkosťou, tvarom a výkonom patrí rozhodne k tomu najlepšiemu vo svojej kategórii.
  • Príslušenstvo - Samozrejme, výrobcovia nezabudli ani na doplnky. Slúchadlá si môžete uložiť do kolekcie puzdier Ria  z kvalitného materiálu dánskeho výrobcu textilu Kvadrat. Za dizajn je zodpovedný svetoznámy dizajnér Raf Simons.

Pozrite si galériu

Akoby ste tieto slúchadlá B&O ani nemali v ušiach: Poskytujú maximálny zvukový zážitok

Štýlové, sofistikované, trendové a to najdôležitejšie: rozmaznávajú vaše uši. Bang & Olufsen svojou kvalitou vždy siaha na najvyššie priečky a inak to nie je ani v prípade limitovanej edície bezdrôtových slúchadiel Beoplay E8.