Štýlové, sofistikované, trendové a to najdôležitejšie: rozmaznávajú vaše uši. Bang & Olufsen svojou kvalitou vždy siaha na najvyššie priečky a inak to nie je ani v prípade limitovanej edície bezdrôtových slúchadiel Beoplay E8.

​Neexistuje žiadna módna vlna, v ktorej by ste spravili chybu s čiernobielym farebným prevedením, takže dánska spoločnosť známa svojou elegantnou audiotechnikou, nepremeškala ani túto príležitosť svojimi slúchadlami, ktoré sa inšpirovali monochromatickými odtieňmi.

Zdroj: Bang &amp

​​Hlavnou výhodou populárnych bezdrôtových slúchadiel je to, že vo vašich ušiach ostanú nepovšimnuté a nevypadnú vám ani pri športe, takže ich môžete bezpečne a pohodlne používať.

A to celkom jednoducho pomocou technológie bluetooth a už tradičnou aplikáciou ovládania.
Zdroj: Bang &amp

​​Slúchadlá B&O sa tiež ľahko ovládajú dotykom: dlhším podržaním prstu na slúchadle nastavujete ich hlasitosť a krátkym meníte poradie skladieb. Ako bonus sa môžete pomocou módu Transparency rozhodnúť, či umožníte preniknúť vonkajšie zvuky alebo ich úplne potlačiť a zamerať sa výhradne na hudbu.

​​Môžete nimi prijímať telefonické hovory alebo povoliť hlasové povely (tri rýchle dotyky prstom). Aplikácia Beoplay vám zase umožní, nastaviť si svoj najobľúbenejší zvukový profil.Keď už je reč o zvuku zvuku: nečakajte basy trhajúce ušné bubienky, ale kvalitu, ktorá predstihuje konkurenciu.

Zdroj: Bang &amp

​​Aj kožené puzdro Beoplay E8 vyniká jednoduchosťou. Ochráni vaše slúchadlá a zároveň funguje ako prenosná nabíjačka. Samotné slúchadlá vydržia na jedno nabitie približne štyri hodiny prevádzky.

Pozrite si galériu

​​Za 299 eur sú vaše.

Slúchadlá, ktoré si dokonale užijete pri športe: V kancelárii už menej

Nové bezdrôtové slúchadlá Sony vyzerajú dosť nezvyčajne. Na prvý pohľad vyzerajú ako načúvací prístroj, ale nie týmto sa snažia vyčnievať z davu. Ich hlavnou črtou je, že okrem hudby prepúšťajú aj zvuky vonkajšieho sveta a preto nie sú až tak dokonalým audio zážitkom.

Zdroj: Beoplay