A ani teplo, prichádza totiž „ľudský termostat“.

Dobre, názov je v prípade Embr Wave trochu prehnaný, keďže pomocou tohto náramku nebudete môcť regulovať svoju telesnú teplotu, ale vašu pocitovú teplotu dokáže efektívne ovplyvniť.

Výskumníci MIT vyvinuli náramok, ktorý dokáže na vašom zápästí zvýšiť a znížiť pocitovú teplotu o tri stupne Celsia ako je teplota v skutočnosti. Preto nie je veľmi vhodný, ak chcete chodiť v spodnej bielizni v mínus desať stupňovej teplote po meste, ale môžete si ním výrazne zlepšiť komfort na príliš chladnom alebo príliš horúcom mieste.

Zdroj: EmbrLabs

​A o čo je tento prístroj lepší ako si omotať mokrú handru alebo teplú šatku okolo zápästia? Podľa tvorcov je jednou z výhod náramku Embr Wave to, že teplo a chlad neposkytuje v rovnakom čase, ale vo vlnách založených na dobre spracovanom algoritme, takže vaše telo na neho reaguje oveľa lepšie ako na handričku alebo šatku.

Ak sa vám tento radiátor na zápästí zapáčil, môžete si ho objednať z tejto webovej stránky, ale dopredu vás upozorňujeme, že nebude lacný, keďže aj bez cla a poštovného vás vyjde 299 dolárov.

Dočkali sme sa: Inteligentné hodinky, ktoré sa nikdy nevybijú

Poháňa ich ľudské teplo a slnečná energia. Mimochodom, samotný princíp nie je nový, ale prvé Matrix PowerWatch sa len ťažko dali nazvať inteligentnými hodinkami. Verzia číslo 2 však už presne vie, čo všetko takýto gadget potrebuje.

Zdroj: EmbrLabs