Motorola Razr je už dnes legendou. Teraz sa o niečo podobné pokúsi Lenovo.

Véčkový smartfón bude k dispozícii u amerického mobilného operátora Verizon vo februári a zatiaľ nie sú žiadne správy o jeho slovenskom debute. Čo by bolo zaujímavé aj preto, že v Spojených štátoch bude stáť 1 500 dolárov. Ešte nevieme, aký je dôvod tak vysokej ceny okrem nostalgického faktora a ani o telefóne nie sú zatiaľ žiadne bližšie technické informácie.

Populárna Žiletka bola mimochodom jedným z najpopulárnejších mobilných telefónov tesne pred érou iPhonov a zároveň posledný slávny model spoločnosti Motorola. Spoločnosť potom odkúpil Google (existuje veľa patentov spoločnosti  Motorola) a neskôr ju získala spoločnosť Lenovo.

Sme veľmi zvedaví, čo nový Razr prinesie. Dá sa očakávať vyklápateľná konštrukcia, takže vývojári sa budú musieť popasovať jednak s rozmerom telefónu a tiež umiestnením sekundárneho displeja, aby mobil nebolo potrebné neustále otvárať.

Dočkali sme sa: Inteligentné hodinky, ktoré sa nikdy nevybijú

Poháňa ich ľudské teplo a slnečná energia. Mimochodom, samotný princíp nie je nový, ale prvé Matrix PowerWatch sa len ťažko dali nazvať inteligentnými hodinkami. Verzia číslo 2 však už presne vie, čo všetko takýto gadget potrebuje.

Zdroj: Techcrunch