Neviete, čo darovať mužom pod stromček? Máme pre vás trojicu tipov, ktorými rozhodne nič nepokazíte.

1. Romantické ohnisko pre milovníkov dizajnu

Ohnisko do záhrady Globe z dielne dánskej dizajnovej značky Eva Solo je presne také, aké by malo byť. Primerane veľké, praktické, ľahko prenosné, vyrobené z kvalitných materiálov. Samotný dizajn ohniska bol navrhnutý tak, aby nielen lahodil oku milovníka škandinávskej jednoduchosti. Tvar pologule chráni oheň pred vetrom a zároveň posiela žiaru a teplo tým správnym smerom. Dokonalý dizajnový a funkčný kúsok umiestnite na terasu alebo do záhrady.

Pozrite si galériu

Cena: 299 eur

2. Praktický stolový gril 

Grilovačka na terase mestského bytu? Prečo nie? A kľudne aj v parku, na pláži alebo kdekoľvek vás napadne. Dánski dizajnéri z Eva Solo myslia aj na milovníkov cestovania a mestského štýlu, a preto navrhli prenosný gril, ktorý nielen skvele vyzerá, ale je aj praktický a skutočne funkčný spoločník.

Zdroj: Eva Solo

Vyrobený z kvalitného ohňovzdorného porcelánu spoľahlivo nahradí veľký záhradný gril a poslúži rovnako dobre aj malom priestore. A keď sa práve nechystáte grilovať, stolový gril od Eva Solo vďaka svojmu jedinečnému dizajnu skvele poslúži ako servírovacia misa. Napríklad na ovocie.

Zdroj: Eva Solo

Cena: 239 eur

3. Grilovacia plátená zástera 

Apron je štýlová kuchynská zástera vyrobená z pravého plátna s inteligentnými koženými detailami. Vyzerá dokonale a je skutočne praktická. Veľké kožené vrecko a úchyty pre kuchynské náradie ocení každý šéfkuchár. A vďaka materiálom a kvalitnému prevedeniu je takmer nezničiteľná.

Zdroj: Eva Solo

​Postupným používaním chytí koža svoju povestnú patinu, takže zástera dostane ešte štýlovejší vzhľad. Pri grile či v kuchyni, Apron podčiarkne váš nekonečne skvelý vkus.

Cena: 89 eur

Originálne darčeky na Vianoce: Smart reproduktor pre nadšených geekov

Bluetooth a wifi reproduktor Invoxia Triby je revolúcia. Malý chutný reproduktor v retrodizajne je kombináciou všetkých možných nadupaných funkcií, ktoré vám len napadnú.

Zdroj: Coolberry