Bluetooth a wifi reproduktor Invoxia Triby je revolúcia. Malý chutný reproduktor v retrodizajne je kombináciou všetkých možných nadupaných funkcií, ktoré vám len napadnú.

Prehráva hudbu cez AirPlay alebo Bluetooth z internetových rádií, playlistov alebo Spotify, meria teplotu a vlhkosť v miestnosti, môžete ho využiť na telefonovanie, posielanie krátkych odkazov či pripomienok, alebo cez IFTTT ako smart budík s vlastnou hudbou.

Pomocou bezplatnej aplikácie Triby pre iOS alebo Androidy si nastavíte funkcie tlačítok ako sa vám páči a bez problémov ho spojíte s vašim Apple HomeKit alebo IFTTT, ktoré vám pridajú ďalšie a ďalšie možnosti využitia. Bezdrôtový wifi reproduktor Triby predstavuje absolútny vrchol v kombinácii funkcií a možností prehrávania hudby aj vďaka prekvapivo výkonným reproduktorom.

Pozrite si galériu

​A tak, ako je nabitý funkciami zvnútra, je praktický zvonka. Kompaktné rozmery a váha ho priam predurčujú na cestovanie, silné magnety na zadnej strane umožňujú zavesiť ho kamkoľvek sa vám to hodí, praktické madlo uľahčuje prenášanie a silikónový obal ho chráni pred údermi či pádmi. Prilepte ho na chladničku v kuchyni, na regál v garáži alebo postavte na stôl do kancelárie. Bluetooth a wifi speaker Triby je tak multifunkčný ako sa len dá. Hodí sa všade.

Cena: 206 eur

Zdroj: Coolberry