David Lynch patrí k ľuďom, od ktorých by sme nechceli, aby režírovali naše nočné mory. Desivý svet jeho filmov nie je jednoducho stráviteľný a nie každému sa to podarí. Režisér, prerazil svojimi extrémnymi výtvormi aj do popovej kultúry a teraz objavil nový trh: Jeho práce sa objavili na najnovších produktoch spoločnosti Bang & Olufsen.

Našťastie sa na limitovanej kolekcii dánskeho výrobcu špičkových reproduktorov nachádzajú menej strašidelné motívy Lynchovej tvorby, ale je treba uznať, že set štyroch produktov osloví predovšetkým fanatických milovníkov hororového univerza Twin Peaksu, ako bežných fanúšikov reproduktorov.

Reproduktory sú zdobené vlastnoručne maľovanými motívmi známeho režiséra inšpirovanými ranými obrazmi jeho ťažko stráviteľného filmového sveta.
Zdroj: Bang and Olafsen

​Nie je to prvá spolupráca režiséra so značkou, v roku 2017 spolupracoval Lynch na reproduktore Bang & Olufsen Beoplay A9. Ako režisér, scenárista, umelec, herec, hudobník a samozvaný patrón značky, opakovane zdôrazňuje, že je nadšený produktmi B & O, má veľmi rád ich skvelý zvuk a krásne tvary.

Zdroj: Bang &amp

​Limitované reproduktory začínajú od 300 do 700 dolárov a nachádzajú sa medzi nimi verzie s technológiou Bluetooth a modely v podobe umeleckého diela, ktoré si môžete zavesiť na stenu.

Zdroj: Bang and Olafsen

​Ak ich chcete získať, musíte byť rýchli. Originálnych reproduktorov s podpisom Lyncha je len zopár a v predaji budú len do 11. novembra.

Akoby ste tieto slúchadlá B&O ani nemali v ušiach: Poskytujú maximálny zvukový zážitok

Štýlové, sofistikované, trendové a to najdôležitejšie: rozmaznávajú vaše uši. Bang & Olufsen svojou kvalitou vždy siaha na najvyššie priečky a inak to nie je ani v prípade limitovanej edície bezdrôtových slúchadiel Beoplay E8.

Zdroj: B & O