Či už vonku alebo vnútri, spoločné sledovanie filmov je stále veľkolepý zážitok. A k nemu neodmysliteľne patria wireless projektory. Pozrite si nasledujúce tri.

Kodak Pocket Pico

Kodak Pocket Pico je skutočne malá prenosná elektráreň, ktorá je dostatočne kvalitná na to, aby vyplnila až sto-palcové plátno, a predsa sa vám hravo zmestí do dlane. Za cenu 250 dolárov to nie je zlá voľba.

Zdroj: Kodak

​Svojím bezdrôtovým pripojením nemá tento miniprojektor problém so streamovaním, či už zo zariadení s iOS alebo Androidom a jeho vstavaný reproduktor prináša jedinečnú kvalitu zvuku. Jeho nabíjateľná batéria vydrží až dvojhodinovú projekciu.

Nebula Mars II

Predchodcovia tohto typu nie sú na trhu s projektormi žiadnou novinkou, takže najnovšiu verziu môžeme považovať za najvyššiu verziu starších modelov.

Zdroj: JBL

​Svojich majiteľov okrem iného prekvapí technológiou automatického zaostrovania, pomocou ktorej dosahuje krištáľovo čistý obraz. Šikovný držiak je užitočným pomocníkom pri prenášaní. Jeho reproduktor má výkon 10 W a batéria vydrží až štyri hodiny prevádzky. Cena 900 dolárov. Uprednostňuje Android.

Sony LSPX-A1 4K Ultra Short

Už je to riadne dlhá doba, čo nám na polici pod televízorom sadal prach na videokazety, ale ak milujete nostalgiu 90. rokov, je pre vás tento stojanový projektor Sony ideálnou voľbou.

Zdroj: Sony

​Jeho laserový projektor dokáže poskytnúť rozlíšenie 4096 x 2016 so 120 cm obrazom a hliníkový rám s drevenou policou sa ideálne hodí k akémukoľvek dizajnu interiéru. Jediné, čo vás pravdepodobne odradí, je jeho cena - 30 tisíc dolárov.

5 inteligentných hodiniek, s ktorými nemusíte mať osobného trénera

Dnes už neočakávame len hodinky, ktoré nám ukážu presný čas, ale chceme, aby riadili celý náš život. A presne to tie najlepšie high-tech inteligentné hodinky aj robia. Sú presné na sekundu, sledujú naše každodenné rutiny, aktualizujú naše e-maily a textové správy, a dokonca za nás platia v obchode bez toho, aby sme museli hľadať našu platobnú kartu.