Dnes už neočakávame len hodinky, ktoré nám ukážu presný čas, ale chceme, aby riadili celý náš život. A presne to tie najlepšie high-tech inteligentné hodinky aj robia. Sú presné na sekundu, sledujú naše každodenné rutiny, aktualizujú naše e-maily a textové správy, a dokonca za nás platia v obchode bez toho, aby sme museli hľadať našu platobnú kartu.

​Pozrime si, ktoré sú tie najrenomovanejšie značky, ktoré v súčasnosti dobýjajú trh s inteligentnými hodinkami.

1. Apple Watch Series 3

Ak žijete aktívnym životom a šport je pre vás neoddeliteľnou súčasťou vášho každodenného života, v ultra tenkých hodinkách spoločnosti Apple nájdete skvelého pomocníka. Zariadenie tiež funguje ako inteligentný osobný tréner. Vďaka zabudovanému systému GPS meria vzdialenosť vášho pohybu a úrovní, zatiaľ čo váš obľúbený zoznam skladieb máte so sebou priamo na zápästí.

Zdroj: Apple

​​Sleduje počas vášho behu váš zdravotný stav a výkony, aby ste svoje úspechy mohli jediným pohybom zverejňovať na sociálnych sieťach.

2. Fitbit Charge 2

Minimalistické hodinky Fitbit máte teraz k dispozícii už od 190 eur a poznajú prakticky všetko, čo nositeľná elektronika od Apple. Od prvej rannej kávy meria vašu každodennú činnosť a monitoruje váš pulz rovnako v rannej zápche ako v posilňovni.

Zdroj: Fitbit

​​Vďaka funkcii multišport môžete nastaviť meranie aktivít, ktoré vykonávate a to počnúc vaším výkonom, spaľovaním kalórií, až po vynaloženú energiu. A ak ste na konci so silami, pomôžu vám s dýchacím cvičením a znížia váš každodenný stres.

3. Apple x Hermés

Spoluprácou dvoch svetových značiek vznikli prvotriedne hodinky s puzdrom z nehrdzavejúcej ocele a remienkami Hermés. Sú skutočným luxusným produktom na trhu s inteligentnými hodinkami. K dispozícii sú špeciálne navrhnuté remienky určené pre ženy, ktoré je možné zakúpiť v rôznych farebných prevedeniach. Modely Single Tour a Cuff poskytujú nadčasovú módu od 1100 do 1500 dolárov.

Zdroj: Hermés

4. Ticwatch S

Inteligentné hodinky Ticwatch S s operačným systémom Android sú cenovo dostupné pre každého a svojím vzhľadom ďaleko prevyšujú svojich konkurentov. Nie náhodou získali vlani cenu za dizajn. Inteligentné hodinky Ticwatch S majú všetko, čo od podobného zariadenia môžete očakávať: sú odolné voči prachu a vode, majú zabudované GPS, monitor srdcovej frekvencie a môžete s nimi počas jazdy bezpečne telefonovať bez toho, aby ste do rúk vzali mobilný telefón.

Zdroj: Ticwatch

5. Sony SmartBand

Inteligentné hodinky spoločnosti Sony vycítia skôr, než sa dostanete do stresu a včas vás upozornia, aby ste si dali prestávku. Okrem zabudovaného monitoru vášho pulzu a neustáleho monitoringu vašej energie a výkyvov nálad, sledujú dokonca aj množstvo a kvalitu spánku.

Zdroj: Sony

​​V spojení s vaším smartfónom vás upozornia na prichádzajúce hovory a správy, takže sa môžete jediným pohľadom presvedčiť, či volanie zdvihnete, alebo ho odložíte na neskôr. Vodotesné zariadenie do hĺbky troch metrov je kompatibilné s Androidom aj iOS a jeho batéria zaručuje až päť dní nepretržitej prevádzky.

Prichádzajú prvé inteligentné hodinky s 360° otočnou kamerou

Či už ste vášnivým cestovateľom, zberateľom hodiniek alebo obchodníkom, Arrow Smartwatch je vytvorený tak, aby vyhovoval vášmu životnému štýlu.