Sofistikované tvary, kombinácia matných a kovových povrchov a špičková kvalita – to sú potreby užívateľov 21. storočia.

Čoraz viac značiek zaznamenáva rastúci dopyt po dizajnérskych kúskoch, takže mainstream nahrádzajú unikátnymi modelmi. Tie poskytujú nielen vynikajúcu kvalitu, ale slúžia aj ako skvelý doplnok do domácnosti.

Jedinečný set pre maximálny zvukový zážitok

Set reproduktorov BeoSound 1 pozostáva z piatich častí, čo ho robí na trhu skutočne unikátnym. Okrem aerodynamického tvaru sa s jeho veľkolepým dizajnom spája aj plná funkčnosť.

Zdroj: Bank and Olufsen

​Produkt Bank & Olufsen ponúka prakticky všetky štandardné vlastnosti svojich vysokokvalitných reproduktorov a zaručuje 360-stupňový zvuk bez káblov, zatiaľ čo vy si môžete až 16 hodín naplno užívať skladby svojej obľúbenej kapely.

Zdroj: Bank and Olufsen

​Hliníkový obal dostal tentokrát namiesto tradičného lesku štýlový anodizovaný povrch. Dvojica výrobcov svoj produkt ponúka na aukcii Sotheby’s, takže ten, kto si siahne poriadne hlboko do vrecka, sa môže obohatiť o tento vzácny doplnok.

Motion box pre dokonalú fotografiu

Milovníci fotografovania sa môžu ako supy vrhnúť na tento 360-stupňový motion box, ktorý z vášho fotoaparátu, ale aj inteligentného telefónu alebo miniatúrnej kamery dokáže vytiahnuť maximum. Prístroj vyvinutý spoločnosťou Miops je skutočne univerzálnym vybavením, a to vďaka trojosovému kamerovému systému, ktorý ponúka skúseným fotografom širokú škálu ovládacích prvkov.

Zdroj: Miops
​Capsule 360 je jedinečná svojou schopnosťou automaticky zachytiť objekty prostredníctvom aplikácie, takže je dokonale vhodná pre stabilné fotografovanie i akčné zábery.
Zdroj: Miops

​Prístroj, ktorý bol financovaný pomocou Kickstarteru, môže byť skvelým spoločníkom pre profesionálnych a poloprofesionálnych fotografov, ktorí radi do svojej práce prinášajú nové dimenzie.

Nová generácia gramofónov

Gramofón Shinola Runwell je dokonalým príkladom toho, že v Detroite sa nevyrábajú len autá, ale aj ultramoderné prehrávače vinylov najvyššej kvality. Gramofón zo stopercentne amerických materiálov je už na prvý pohľad unikátny, pretože disponuje všetkými prvkami minimalizmu: kovový efekt, dominancia čiernej farby a jednoduché, čisté línie.

Zdroj: Shinola Detroit

​Okrem toho,  jeho zvukový zážitok zvyšuje level prehrávača na najvyššiu úroveň, za čo vďačí hliníkovému rámu od VPI, odolnému koženému podnosu, prenoske a integrovanému phono predzosilňovaču. Ten umožňuje pripojiť gramofón k najnovším typom reproduktorov pre maximálny zvukový zážitok.

Zdroj: Shinola Detroit

​Shinola Runwell rozhodne nie je určený na hifi-pulty obrovských high-end predajní, ale do obývacích izieb skutočných milovníkov vinylových platní.

Zdroj: Shinola Detroit

​Multifunkčné bezdrôtové slúchadlá

Parížsku spoločnosť Aedle preslávili jej kvalitné slúchadlá, ale doposiaľ žiadne bezdrôtové. Zdá sa však, že táto éra v živote spoločnosti končí, čoho dôkazom sú prvé bezdrôtové slúchadlá VK-X.

Zdroj: Aedle

​Vďaka zariadeniu Bluetooth 4.2 je zariadenie ideálne na cestovanie, pretože 24-bitové slúchadlá s vysokým rozlíšením sú vybavené systémom rýchleho nabíjania pomocou USB-C a funkciou aktívneho zníženia šumu. Technológia cVC spracováva telefonické hovory, takže si môžete vychutnať aj ďalšie fascinujúce funkcie s inými zariadeniami. Slúchadlá by neboli pravým parížskym exemplárom, keby neboli ukážkovo maximalistické.

Zdroj: Aedle

​K elegantnému dizajnu patrí pravá ovčia koža, prirodzené hliníkové prvky a špičková francúzska ručná práca. Zariadenie je možné predobjednať v Indiegogo, takže každý z vás si môže vyskúšať tento nový trblietavý diamant stále sa vyvíjajúceho sveta bezdrôtového zvuku.

Bang & Olufsen vzdáva hold jednej obľúbenej legende novým 360-stupňovým reproduktorom

Ak sa spoja Bang & Olufsen a Cecilie Manz, najlepšie z toho vždy vyjdú nadšenci reproduktorov. Na Milano Design Week predviedli dve dánske spoločnosti výsledok svojej spolupráce: 360-stupňový reproduktor Beoplay P6.