Ak sa spoja Bang & Olufsen a Cecilie Manz, najlepšie z toho vždy vyjdú nadšenci reproduktorov. Na Milano Design Week predviedli dve dánske spoločnosti výsledok svojej spolupráce: 360-stupňový reproduktor Beoplay P6.

​Bang and Olufsen chceli vytvoriť malý reproduktorový spíker s poskytovaním tristošesťdesiat stupňového zvuku, pretože sa domnievajú, že ľudia pri svojej každodennej činnosti chodia vo svojich príbytkoch hore-dole a preto by mali mať vo všetkých kútoch domu kvalitný (hudobný) zážitok.

Zdroj: Bang and Olufsen

​​Vďaka perforovanému hliníkovému obalu a dvojitému koženému popruhu môžete Beoplay P6 pohodlne prenášať a jeho kompaktný tvar vám umožní ho umiestniť v ktorejkoľvek časti bytu. Puzdro neprepúšťa vodu ani prach a preto bude ideálnym spoločníkom vašich glampingov.

Zdroj: Bang and Olufsen
​​Už na prvý pohľad je jasné, že ide o elegantný kúsok: puzdro je veľmi pôsobivé a celý reproduktor váži len jeden kilogram.

Jeho obsluha je jednoduchá a prispôsobená užívateľovi.Tlačidlá poskytujú mäkký dotyk a tlačidlo One Touch vás zavedie do sveta inteligentných funkcií: môžete ním prijímať telefonické hovory, prispôsobovať hlasové nastavenia a kontaktovať Siri alebo asistenta Google.

Zdroj: Bang and Olufsen
​​Má silný zvuk a batéria na jedno nabitie vydrží šestnásť hodín. Aj 215-wattový výkon je celkom slušný.
Zdroj: Bang and Olufsen

​​K dispozícii je v čiernom a sivom prevedení, ktoré pripomína retro atmosféru kultového reproduktora 70. rokov - Beomaster 6000.

Nový set reproduktorov Bang & Olufsen: Hotové umelecké dielo

Spoločnosť Bang & Olufsen nie je práve známa tým, že si nedáva na dizajne svojich digitálnych audio produktov záležať. Väčšina z nich patrí do kategórie tých najkrajších a to ako po estetickej, tak aj kvalitatívnej stránke. BeoSound Shape ale posúva latku ešte vyššie.