Ani slovo nemôžete mať v súčasnosti na výber bezdrôtových prístrojov, či už je reč o slúchadlách, reproduktoroch alebo nabíjačkách. A práve ponuka nabíjačiek je celkom široká, aj keď sa vždy nájde kus, ktorý nás dokáže ohromiť. Takým je aj posledný model Belkin.

Väčšina bezdrôtových nabíjačiek zvyčajne posiela energiu do vášho tabletu alebo telefónu poležiačky. Naproti tomu Boost Up Wireless Charging Stand túto úlohu hravo zvládne postojačky.

Zdroj: Belkin
​Už na prvý pohľad vyzerá tento stojan na mobilné telefóny veľmi sofistikovane a esteticky, zvládne toho ale oveľa viac.

Pri nabíjaní sa displej zariadenia, ktoré chcete nabíjať, nepozerá do stropu či oblohy, ale vďaka nakloneniu je takmer vzpriamený, takže ho môžete pohodlne používať na pozeranie videí, Snapchat a Instagram príbehov alebo podobných vzrušujúcich záležitostí, kým sa nabíja.

Zdroj: Belkin

​A ak by váím to ešte nestačilo, až 10-wattový výkon môže poskytnúť oveľa rýchlejšie a bezpečnejšie nabíjanie pre Apple (7,5 W), Samsung (9 W) alebo akékoľvek iné podobné modely výrobkov.  Ani nabíjanie prístrojov s ochranným obalom nepredstavuje žiadny problém.

Zdroj: Belkin

​Jemné LED-podsvietenie vás okrem iného upozorní, že telefón nie je v správnej polohe na nabíjačke, alebo sa na neho dostal nevhodný objekt, ktorý narúša nabíjanie. K dispozícii v štyroch  farebných prevedeniach.

Už o mesiac si môžete domov objednať jeden z najchytrejších reproduktorov na svete

Fanúšikovia značky Sonos sú od minulého týždňa vo vytržení. Spoločnosť, ktorá v roku 2005 ako prvá na trh uviedla bezdrôtové reproduktory, konečne ohlásila príchod svojho nového modelu.

Zdroj: Belkin