Niekedy máte jednoducho chuť počúvať hudbu sám, bez prítomnosti druhých. K tomu je najlepšie mať k dispozícii slúchadlá, ale ako vo všetkom, aj tu sa nachádzajú hráči prvej ligy.

Referenčný model slúchadiel značky Denon nenechal pri ich dizajne nič na náhodu.

Temenný most z pravej teľaciny, náušníky z pamäťovej peny, jemne zakrivené hliníkové pánty, to všetko dokazuje nadpriemernosť týchto slúchadiel.
Zdroj: Denon

​Náročným a kvalitným riešením je aj nastavovateľný mechanizmus s guľkovým ložiskom a mušle vyrobené z pevného orecha. Ale krásny zovňajšok by bol nanič bez kvalitného zvuku.

Už odpájateľný bezkyslíkový medený kábel s pozláteným konektorom je zárukou najvyššej kvality, ale to Denonu nestačilo. Na základe svojich päťdesiatročných skúseností vytvorili membránu FreeEdge z nano-vlákien, ktorá svojím špeciálnym tlmením eliminuje najmenšie rušivé vibrácie. To všetko ešte vylepšili špeciálnou živicou a výsledkom je krištáľovo čistá hudba, presne taká, akú od nej očakávame.

Zdroj: Denon

​Pomer ceny a kvality špičkového modelu Denon je prekvapujúco solídny, takže okrem nádherného vzhľadu a kvalitného zvuku, máte pri jeho výbere ďalší plusový bod.

Päť prenosných reproduktorov, s ktorými rozžiarite svoje domovy

Ak chcete dosiahnuť novú úroveň vo svete počúvania hudby a uvažujete nad rámec kvality svojho mobilného telefónu, odporúčame vám päť bezdrôtových reproduktorov, ktoré sa ľahko ovládajú a rozžiaria aj váš interiér.

Zdroj: Denon