Prostitútky, drogy a alkohol: Šestnásťročný panic vyhral výlet na ostrov sexu

Na neslávne známy ostrov Sex Island, na ktorom sa opakovane koná neviazaná párty zahŕňajúca prostitútky, hektolitre alkoholu a drogy, sa vydal aj 16-ročný tínedžer. Vyhral totiž súťaž o zájazd zadarmo. Čo na to jeho rodičia?

Legendárny ostrov sexu prevádzkuje spoločnosť Good Girls Company. Tá v tropickom raji zorganizovala prázdninový rezort snov pre mužov. Po zaplatení takmer 5000 eur sa tu návštevníkom dostane "neobmedzeného množstva sexu" od vopred zaplatených prostitútok, alkohol zadarmo, jedlo a najrôznejšie drogy. V roku 2018 okrem väčšej kapacity na program pridali aj veľa noviniek - napríklad golf či tenis, samozrejme, okorenené erotikou.

Vyhral tínedžer

Súťaž o zlatú vstupenku - zájazd na ostrov zadarmo vyhral absolútne nečakane len 16-ročný panic z New Yorku. Brian sa do súťaže prihlásil bez súhlasu svojich rodičov. Keď sa o výhre dozvedel, šiel doma s pravdou von. Bez povolenia od rodičov by sa ako maloletý na kontroverzný ostrov vydať nemohol.

Matka aj otec boli novinkou pobúrení. Otec si okamžite začal o akcii zisťovať viac informácií a keď zistil, že sú všetky prostitútky testované na sexuálne prenosné choroby, povolil, a to aj napriek nesúhlasu manželky. Mal dokonca sto chutí na ostrov vyraziť spolu s Brianom, ale to pravidla neumožňujú, takže mladík na ostrov pôjde sám.

Ešte pred cestou ho otec poučil o všetkých úskaliach, ktoré môže na ostrove čakať. Starostlivo mu dali rady, až nastane oná chvíľa a mladík príde o panictvo. Nám neostáva než chlapcovi pogratulovať a dúfať, že celú párty v zdraví prežije.

Hriešny ostrov sexu je späť: Vyzliekací tenis a prostitútky ako výhra v golfe

Golfové ihrisko, tenisové kurty, gurmánske jedlo pre najvyberanejšie jazýčky či luxusné večierky na jachte. Na návštevníkov chlípneho ostrova v Karibiku nečakajú len all inclusive sexuálne radovánky, ale aj ďalšia zábava. Organizátori zo spoločnosti Good Girls Company poodhalili, čo všetko pripravili pre hostí, ktorí zaplatili tisíce za luxusný pobyt na "ostrove snov".

Zdroj: CNC