Ibiza ležiaca v Baleárskom súostroví v Stredozemnom mori denne priťahuje tisíce milovníkov elektronickej a tanečnej hudby, krásneho mora a dokonalých žien. Nájdete na nej aj pamätihodnosti zapísané na zoznam UNESCO. Ale predovšetkým na jej plážach zažijete tie najlepšie párty na svete.

Ibiza nikdy nespí, a preto sem často mieri aj mnoho slávnych, aby vypli od náročných dní a užili si kúpanie a pretancované noci.

Krásna Eva Longoria na Ibizu jazdí relaxovať i športovať. Rozhodne ju neuvidíte ležať znudene na deke. Predstaviteľka jednej z hlavných úloh seriálového hitu Zúfalé manželky sa rozhodne nemusí hanbiť vystaviť svoje krivky horúcemu španielskemu slnku.

V auguste 2006 vznikli dnes už slávne snímky Kate Middleton so sestrou Pippou v totožných bikinách, ako si spolu vyrazili na dovolenku a užívali si na luxusnej jachte. Na palube vtedy nechýbal ani princ William.

Ani Katy Perry so svojimi priateľmi si Ibizu nemôže vynachváliť. Počas prestávky na svojom turné sa poriadne uvoľnila a s kamarátmi si užila vo vodných vlnách. Hlasivky si oddýchli a my sa môžeme tešiť na ďalšie vydarené single tejto speváčky.

Pozrite si galériu

​Pokiaľ túžite stretnúť jednu z najsexi žien súčasnosti Emily Ratajkowski, zabaľte si kufre, zaberte si lehátko pri nejakej luxusnej vile na Ibize a kontrolujte Instagram, aby ste zistili, na ktorej pláži si kráska hrá na morskú pannu.

Pokiaľ si budete chcieť osviežiť svoj estetický jemnocit niečím exotickejším, tak neprehliadnite ohromujúcu brazílsku modelku Alessandru Ambrosio. Jej hlboký a uhrančivý pohľad dokáže na mieste prikovať aj samotného Ramba.

Ale aj ženy si prídu na svoje. Švajčiarsky profi tenista Stan Wawrinka bol tento rok tiež so svojou priateľkou nachytaný, ako si užívajú krásy tohto čarovného ostrova.

A pokiaľ by krehkejšie polovičky ešte stále váhali, či sa na biele pláže k Azúrovému moru vydať, tak máme lákadlo v podobe herca Michaela Fassbendera. Muž, ktorý sa podľa klebiet z Hollywoodu, za svoje mužstvo rozhodne nemusí vôbec hanbiť.

Úchvatné Santorini: Najkrajšie a najfotografovanejšie

Stretnete sa s ním kdekoľvek v Grécku. Môžete ísť na ostrovy Rhodos, Kos či Zakynthos, rovnako ako kamkoľvek do pevnineskej časti, ale stále bude tam. Na pohľadniciach, magnetkách, kalendároch i hrnčekoch. Tak prečo sa nevydať na Santorini nevydať osobne?

Zdroj: CNC