Potrebujete pauzu od každodenného zhonu? Ideálne podmienky ponúka EcoCamp Patagonia. Umožní vám úplne sa odpojiť od technológií a načerpať energiu v panenskej prírode.

Raj, ktorý sa nachádza v národnom parku Tores del Paine v Čile, sa môže pochváliť ubytovaním v úplne udržateľných geodetických kopuliach. V areáli sa nachádza aj komunitný Bar Dome, joga Dome a komunitná kopula pre spoločenské vyžitie.

Ubytovanie v dómoch perfektne dopĺňa prírodu v okolí. Kopule sú kryté zeleným plátnom a majú trojuholníkové okná, z ktorých sa ponúka krásny výhľad. Vybrať si môžete zo štyroch rôznych štýlov.

Najväčšie sú Suite Dome a Suite Dome Loft, ktoré môžu ubytovať skupiny, priateľov a rodiny. Útulné ubytovanie zahŕňa drevenú pec s nízkymi emisiami a propánový ohrievač v kúpeľni. Loft má tiež schodisko vedúce do vyvýšenej izby. Oba príbytky majú otvorenú terasu a uzavretú verandu, kde môžete relaxovať vonku po aktívne prežitom dni.

Pozrite si galériu

Rýchlo do postieľok: V spiacich kapsulách na 400 metrov vysokom útese

Na hrane útesu v peruánskych Andách obklopujúcich údolie Cusco, sú umiestnené tri priehľadné spacie kapsule. Na to, aby ste sa v nich ubytovali je potrebné prísť včas. Nie kvôli upratovaniu, ale extrémne náročnej dostupnosti.

Zdroj: CNC