Máte partnerku, ktorá miluje chvíle, keď si môže vyložiť nohy v plyšových papučiach na taburetku a usŕkať jeden z miliónov čajov, ktoré má nevedno odkiaľ? V tom prípade tu pre vás máme niekoľko užitočných tipov, ako ju prekvapiť na Vianoce.

Severský porcelán vo svetríku 

Dánska značka Eva Solo je špecialistom na doplnky do domácnosti, ktoré sú nielen esteticky krásne, ale aj inovatívne. Ako mnohé iné produkty, aj čajová kanvica My Big Tea získala prestížne dizajnové ocenenia.

Zdroj: Coolberry

Cena: 79 eur

Praktický čajník na sypaný čaj

Mnohé čajníky síce dobre vyzerajú, no príprava a najmä servírovanie čaju z nich je hotové peklo. Novinka dizajnérskej značky XD Design je štýlová a praktická kanvica na čaj TEAKO, ktorá povyšuje tradičnú prípravu čaju na ušľachtilú činnosť.

Zdroj: Coolberry

​Pomocou jednoduchého silikónového zásobníka na sypaný čaj, ktorý je voľne zavesený na vrchnáku, môžete čaj lúhovať presne tak dlho, ako je to potrebné. Potom stačí zásobník vytiahnuť z vody a pripevniť ho o uško. Čaj sa tak už nelúhuje, no zároveň nie je potrebné čajník so sitkom otvárať. Nehrozí tak kvapkanie či popálenie, a odpadom sa budete zaoberať až neskôr. TEAKO je navrhnutý tak, aby ste si svoj čaj vychutnali ihneď a mali pritom to najväčšie pohodlie.

Cena: 53 eur

Dizajnová cukornička z pravej kameniny

Minimalistická kolekcia kuchynských čajových a kávových doplnkov THEO z dielne dánskej dizajnovej značky Stelton je vyrobená z pravej nefalšovenej škandinávskej kameniny. V kombinácii s teplým bambusovým drevom vytvárajú harmonický celok, ktorý stimuluje vaše zmysly.

Nádoba na cukor patrí do kolekcie THEO, rovnako ako čajník so šálkami, french press, coffee maker či kanvička na mlieko. Kvalitné a nadčasové prevedenie produktov zaručuje ich dlhodobú životnosť a vašu dlhodobú spokojnosť.

Pozrite si galériu

​Cena: 35 eur

Čajník, z ktorého nikdy nekvapká

Skvelý čajník Tea Maker od dánskej značky Eva Solo je vychytávka, ktorá poteší každého, kto rád a často čajíčkuje. Karafa zo skla je kombinovaná s patentovanou nerezovou nálievkou s filtrom a s takzvaným tip-up viečkom, ktoré sa otvára samé, pod tlakom pretekajúceho čaju. Okrem toho technológia drip-free na okraji nálievky zamedzí nežiadúcemu kvapkaniu.

Pozrite si galériu

​A teraz to, čo robí tento čajník výnimočným a odlišuje ho od iných výrobkov - čaj môžete buď voľne nasypať do vody, pričom nálievka ho spoľahlivo prefiltruje (ideálne pre čaje s trvalým lúhovaním), alebo využite možnosť dočasného lúhovania v samotnej nálievke (keď na čase lúhovania záleží). Po potrebnej dobe nálievku iba vyberiete a jej obsah vysypete. A aby vám čaj skoro nevychladol, jednoducho ho zabalíte do neoprénového obalu.

Cena: 75 eur

Neviete, čo kúpiť svojej partnerke pod stromček? Tu sú tri tipy

Ak vám Vianoce robia každoročne vrásky na čele a od leta ste stále neprišli na to, čo okrem kozmetiky kúpiť svojim polovičkám pod stromček, nezúfajte. S týmito tromi originálnymi darčekmi si môžete tento rok s úsmevom odškrtnúť.

Zdroj: Coolberry