Ak vám Vianoce robia každoročne vrásky na čele a od leta ste stále neprišli na to, čo okrem kozmetiky kúpiť svojim polovičkám pod stromček, nezúfajte. S týmito tromi originálnymi darčekmi si môžete tento rok s úsmevom odškrtnúť.

Bezdrôtová nabíjacia podložka POWER CUBE X 5000 od MiPow

Azda najočakávanejšou inováciou mobilných telefónov v poslednej dobe bola práve funkcia bezdrôtového nabíjania. Spolu s ňou prichádza na trh tiež množstvo bezdrôtových nabíjačiek, ktoré sa od seba v zásade ničím nelíšia. Až na Power Cube X5000 od inovatívnej značky MiPow, ktorá je známa práve svojim odlišným prístupom k dizajnovaniu vecí.

Pozrite si galériu

​Power Cube je bezdrôtová nabíjačka, ktorá sa skladá z dvoch častí. Nabíjacia podložka obsahuje odnímateľnú power banku, ktorú môžete kedykoľvek počas nabíjania telefónu vybrať a vziať so sebou. Nemusíte tak prerušiť nabíjanie telefónu. Bezdrôtová power banka s kapacitou 5000 mAh obsahuje šťavu pre váš mobil na celý deň. Ak ste si teda mobil nestihli dobiť, žiadny problém. Zoberte ho aj s power bankou so sebou a dobijete ho počas cesty v kabelke. Cool nie?

Cena: 76 eur

Dizajnové doplnky do kúpeľne aj kuchyne

Dizajnová značka Eva Solo sa produktovému dizajnu venuje už od roku 1913, takže v tejto brandži ide o skutočných priekopníkov. Súčasťou kolekcie Eva Solo Bath je aj pumpička na mydlo a krém, ktoré sú, ako inak, držiteľom prestížnych dizajnových cien IF product design award a GOOD DESIGN Award, čo ich automaticky zaraďuje medzi top dizajnové produkty tejto dánskej značky. Dávkovač na tekuté mydlo je dômyselne navrhnutý tak, aby pumpovací mechanizmus nebolo vidieť.

Zdroj: Eva Solo

​Oku lahodiaci škandinávsky dizajn je natoľko nadčasový, že sa iste stane dôležitou súčasťou ešte aj vášho dedičstva. Vyberte si z ponuky dávkovač tekutého mydla, alebo celý set, ktorý tvorí dávkovač mydla a o niečo menší dávkovač krému na ruky. Alebo si z neho pokojne urobte dávkovač na saponát v kuchyni. Kdekoľvek ho použijete, čokoľvek budete dávkovať, rozhodne to bude mať štýl.

Cena: 49 eur

Fitness švihadlo Smart Rope

Ťažko by sa hľadal človek, ktorý nikdy v živote neskákal cez švihadlo. Toto tradičné fitness cvičenie je považované za jedno z najúčinnejších vôbec. Posilňuje všetky svalové partie, brucho i ramená, pomáha kardiovaskulárnej činnosti, správnemu dýchaniu, ale aj koordinácii. Napriek tomu, že skákať dokáže úplne každý sa na klasické švihadlá akosi zanevrelo. 

Kúpte svojej polovičke evolúciu klasickej legendy - inteligentné švihadlo Smart Rope. Klasická cvičebná pomôcka sa v ňom snúbi s inteligentným systémom LED diód zabudovaným priamo v lane a bluetooth technológiou určenou na komunikáciu so smartfónom.

Pozrite si galériu

​Výsledkom je unikátne švihadlo, ktoré dokáže v reálnom čase počítať vaše skoky a zobraziť ich pri skákaní priamo pred očami. A to dokonca aj vo svetlej miestnosti pri dennom svetle. Všetky fitness dáta sa zároveň prenášajú do aplikácie Smart Gym, ktorá okrem počtu preskokov dokáže napríklad zobraziť spálené kalórie, či vypočítať BMI.

Na komunikáciu so smartfónom slúži vysielač zabudovaný v rukoväti. Tam nájdete aj tlačidlo na spínanie a spárovanie, či skrytý mini USB port pre nabíjanie. Mimoriadne kvalitná polymérová batéria vydrží na jedno nabitie až skvelých 36 hodín cvičenia a znovu sa nabije už po dvoch hodinách.

Cena: 99 eur 

3 tipy na originálne vianočné darčeky pre všetkých milovníkov grilovania

Neviete, čo darovať mužom pod stromček? Máme pre vás trojicu tipov, ktorými rozhodne nič nepokazíte.

Zdroj: Coolberry