Obydlie na strome je samo o sebe veľmi romantické. V kombinácii s efektnou kulisou voňavých polí fialovej farby je to ale zážitok, na ktorý sa nezabúda.

Malebný dom na strome, ktorý vyzerá ako niečo z detskej fantázie, nájdete uprostred levanduľových polí v Arlena di Castro v Taliansku. Jedinečné ubytovanie sa nachádza osem metrov nad zemou a je obklopené takmer 30 akrami krásnej prírody. Úrodu levandule si môžete užiť od 25. júla do 10. augusta.

Apartmán Bleu bol navrhnutý architektmi La Cabane Perche a je súčasťou hotela La Piantata. Apartmán ponúka na 44 metroch štvorcových útulnú posteľ s baldachýnom, kúpeľňu so sprchovacím kútom, chladničku s minibarom a terasu, kde si môžete oddýchnuť. Súčasťou služieb sú tiež raňajky, ktoré si hostia môžu vytiahnuť pomocou jednoduchého výťahu do koruny stromu.

Pozrite si galériu

Mobilný dom ohromí komfortom a precíznym dizajnom

Karavan nemusí byť len obyvajný karavan, ktorý slúži na krátkodobé ubytovanie na dovolenke. Pohodlie v kombinácii s eleganciou a minimalistickým dizajnom pre štvorčlennú rodinu ponúka napríklad Drake od Land Ark RV. To všetko s ohľadom na skúsenosti s dlhodobým bývaním v malom priestore.

Zdroj: CNC