Milujete sa hojdať v práci na stoličke a vychutnávať si znechutené pohľady kolegov, ktorí čakajú len na to, kedy s ňou spadnete? V tom prípade je toto kreslo určené priamo vám.

​Gravity Balans od spoločnosti Varier sa určite neobmedzuje len na nebezpečné hojdanie. Unikátny dizajn ponúka širokú škálu možností sedenia, ktoré podporujú celé telo. 

Zdroj: Varier

​Pri naklonení dopredu ho môžete využívať v štandardnej sedacej polohe a pri naklonení dozadu si môžete pohodlne vyložiť nohy na podpierku a relaxovať v ležiacej polohe.

Pozrite si galériu

​​Takže bez ohľadu na to, či pracujete pri stole, čítate knihu alebo odpočívate, Gravity Balans vám ponúka plnú podporu tela na dosiahnutie maximálneho pohodlia a relaxu.

Dynamická dvojica, ktorá stojí za legendárnym kreslom Eames

Charles a Ray Eamesovci patrili medzi najvýznamnejších dizajnérov 20. storočia. Aktuálna výstava múzea Vitra, si v týchto dňoch uctieva ich pamiatku a my si pri tejto príležitosti pripomenieme, čím sa navždy zapísali do dejín dizajnu. Ak spomenieme meno Eames, väčšine z vás s najväčšou pravdepodobnosťou napadne kreslo rovnakého názvu, aj keď práca tejto dizajnérskej dvojice je oveľa pestrejšia.

Zdroj: Varier