Kúpelňa je miesto v dome či byte, kde ženy, ale aj muži trávia veľa času. Preto by táto miestnosť mala byť pre nás útulná a príjemná. Každý máme iný vkus, ale v galérii najkrajších kúpelní sa nájde naozaj každý. Nájdete tam kúpelne moderné, čisté, vzdušné alebo naopak tmavé, útulnejšie. Aké sú najnovšie interiérové trendy? Inšpirujte sa!

Súčasným trendom sú voľne stojace vane uprostred priestornej a osvietenej kúpelne. Veľmi nápadité a vkusné sú ale stále zámocké a zdobené kúpelne ako pre princeznú, kde nájdete mnoho prepracovaných detailov.

Tí odvážnejší z vás sa môžu inšpirovať kúpeľňami, ktoré majú namiesto dlaždičiek na stenách pravú popínavú rastlinu či mach. To navodzuje človeku pocit kúpelne v prírode, čo je pre relax ideálne.

Pozrite si galériu

Obývačka sa presťahovala do kúpeľne: Takto sa zmenil kúpeľňový trend

Ak sa vás niekto opýta, ktorá je obľúbená miestnosť vášho príbytku, odpoviete pravdepodobne obývačka alebo spálňa - miesta oddychu a odpočinku. Ale čo s kúpeľňou, kde každý deň začína a končí, a v ktorej sa spája úžitok s dizajnom, vzhľadom na jej malý priestor? Nie je rovnako dôležitá?

Zdroj: CNC