Spoluprácou Floyda Mayweathera a luxusnej značky Hublot vznikli štýlové hodinky

Americký boxer je známy rozhadzovaním peňazí a extravagantným životným štýlom. Pri fotografiách na súkromnom lietadle nikdy nezabudne zapózovať s balíkom stočených bankoviek v ruke, prípadne so sebou na dovolenku berie svojho tigra. Niet divu, že sa spojil s najznámejším švajčiarskym výrobcom luxusných hodiniek.

​Značka Hublot rada spolupracuje so svetoznámymi športovcami a automobilovými značkami. Nemohla si preto nechať ujsť príležitosť spolupracovať s Mayweatherom, ktorý miluje trblietavé šperky a brutálne drahé hodinky.

Zdroj: Hublot

​​Pozlátené hodinky s názvom Big Bang Unico TMT, odkazujú skratkou TMT na názov "The Money Team". Tento nápis sa nachádza aj na číselníku, samozrejme, vykladaný diamantmi. Ani sme od Floyda nič iné nečakali.

Pozrite si galériu

​​Na zadnej strane zafírového puzdra sa nachádza skratka TBE, čo je Mayweatherovo obľúbené motto: The Best Ever. Veru, okrem peňazí mu nechýba ani sebavedomie. Nečudo, pri konte 50-0.

Zdroj: Hublot

​​Hodinky Big Bang Unico TMT sú k dispozícii v dvoch verziách: zlatý karbón a žlté zlato. Samozrejme, obe limitovanej edície, z prvej sa vyrobilo sto kusov a za jeden zaplatíte 28 300 dolárov a z druhej sa vyrobilo len desať kusov a cena jedného je 93 700 dolárov. Ku každým dostanete pár boxerských rukavíc s podpisom samotnej neporazenej legendy. A to sa už oplatí, že?

Viete, koľko stojí výmena oleja v Mayweatherovom Bugatti?

Nepovieme vám isto žiadnu novinku, ak vyhlásime, že údržba motorového vozidla niečo stojí. A to aj úplne obyčajného, nieto luxusného.

Zdroj: Forbes