Potrebujem opraviť svoje prsia! Sexy blondínka prosí fanúšikov, aby jej poradili plastického chirurga

Sexy blondínku a hviezdu Instagramu Skye Wheatley (26) z Austrálie, ktorá má na sociálnej sieti cez 624 tisíc sledujúcich, trápi veľký problém. Aj keď to nie je na jej žeravých fotkách poriadne vidieť, sužujú ju problémy s jej umelými prsiami.

Skye, ktorá sa zúčastnila aj reality šou Big Brother, pravidelne zásobuje svojich fanúšikov na Instagrame žeravými fotkami v spodnej bielizni alebo v plavkách. Vyzerá nádherne. Len tí najpozornejší si všimnú, že sa jej prsia občas správajú trochu divne.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa ???? ????? ??????????⚡️ (@skye.wheatley),

Nepodarená plastická operácia v Thajsku

Sexy Austrálčanka odletela v roku 2015 do Thajska, kde podstúpila zväčšenie pŕs v rámci reklamnej kampani na lekársky turizmus jednej spoločnosti. Lenže po čase si jej implantáty začali robiť, čo chcú a hyzdia jej výstrih.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa ???? ????? ??????????⚡️ (@skye.wheatley),

 "Som pripravená konať. Moje kozičky potrebujú úžasného rekonštrukčného chirurga, ktorý vie, čo robí. Pozná všetky komplikácie a zdravotné problémy spôsobené implantátmi. Akákoľvek odporúčania by bola báječné," napísala modelka na Instagrame.

Škaredé vlnky na prsiach

Skye najviac trápi, že sa implantáty divne hýbu a na prsiach jej vytvárajú nevzhľadné vlnky. Takže ak o nejakom lekárskom expertovi na poprsie viete, dajte jej vedieť. Státisíce jej fanúšikov vám budú vďační.

Zdroj: CNC