Instagramovú krásku potrápila nepodarená plastika zadku: Nemohla si pol roka sadnúť!

Mladá instagramová modelka Shilpa Sethi (25) z Nového Dillí má na svojom účte cez milión a pol sledujúcich, asi hlavne preto, že obsahom jej profilu sú predovšetkým fotky jej umelo vylepšeného pozadia len v spodnej bielizni. Teraz sa však dievča priznalo, že plastická operácia, takzvaný "brazílsky buttlift", sa príliš nepodaril a k napraveniu potrebovala tri neuveriteľne drahé zákroky!

Brazílsky buttlift je operácia, pri ktorej sa prenáša tuk z brucha do zadku, aby sa zvýšil objem. Shilpa sa o tejto operácii dozvedela, keď mala 20 rokov a rozhodla sa na ňu ušetriť potrebné peniaze. "Vždy som obdivovala pekné oblé krivky, ale bývala som skôr veľmi plochá," povedala modelka, prečo sa pre zákrok rozhodla.

Ale veci nešli podľa plánu. "Vybrala som si lekára na základe recenzií," opísala kráska. "Neskôr som však zistila, že išlo o falošné hodnotenia," dodala s tým, že celá operácia bola zmätená a ona mala komplikácie ihneď po zákroku.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa shilpa sethi (@mssethii1),

Keď sa nemohla spojiť s lekárom, začala pátrať a zistila, že klinika podplácala pacientov krémami proti bolesti, aby napísali dobré hodnotenie, aj keď neboli spokojní.

 "Jediný dôvod, prečo zverejňujem svoj príbeh je ten, že nechcem, aby niekto skončil ako ja," vysvetlila Shilpa, ktorá je právom nahnevaná na tých, ktorí sa nechali podplatiť a napísali dobrú recenziu. "Bolo to naozaj bolestivé a mesiace som si nemohla sadnúť," oznámila.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

I had to spend 60k on my butt to rock this $9.99 bikini from Amazon ?

Príspevok, ktorý zdieľa shilpa sethi (@mssethii1),

Po troch oveľa drahších a bolestivejších procedúrach má modelka konečne zadok taký, ako si ho predstavovala, za opravu však dala asi 60 tisíc eur! Operácie zaplatila zo zárobku na svojej prémiovej fanúšikovskej stránke, kam dáva také fotky a videá, ktoré na Instagrame zverejniť kvôli cenzúre nahoty nemôže.

Zdroj: CNC