Pitie spermií vás zachráni pred koronavírusum, hlása potetovaná prsnatka: Dopraje si ich každý deň

Rúška, respirátory a časté umývanie rúk považuje väčšina ľudskej populácie za najefektívnejší spôsob prevencie pred chytením nebezpečného koronavírusu. Nie však modelka, blogerka a samozvaná expertka na zdravie a zdravú výživu Tracey Kiss (32). Táto prsatka a veľmi potetovaná Angličanka tvrdí, že najlepším spôsobom, ako sa pred ochorením ochrániť, je pitie spermií.

Kiss tvrdí, že možno spermie prehĺtať priamo z dávky od priateľa, alebo ho zmiešať do smoothie nápoja, uviedol web The Sun. Ako osobná trénerka ho matka dvoch detí nazýva "prírodným multivitamínom." Ejakulát totiž obsahuje vitamín C, horčík a vápnik.

Spermie sú úžasne čisté, hlása

"Čistota semena je jednoducho úžasná. Ľudia sa zásobujú cestovinami, ale v skutočnosti je to o tom, dbať na svoje zdravie a sledovať, čo sa dostáva do vášho tela. (Spermie) sú prírodným multivitamínom, sú dostupné, prírodné a zadarmo. Jediné, čo potrebujete, je denná dávka," hovorí o spermiách.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Tag a friend who is in quarantine! ?So I’ve been getting a lot of questions about my thoughts on the Coronavirus and you may have seen me in the news across the world - I cannot control what people say or write about me but I can control what I say and do myself. I have spoke about the importance of natural remedies for many years now, this is nothing new. Pharmaceuticals -just like processed foods- contain chemicals, preservatives and unnecessary nasties which lead to side effects and further sickness. Boosting the immune system is your BEST way of preventing and overcoming illness and disease, of course there are many ways to do this; vitamins, raw foods and semen! Yes, each teaspoon of semen contains over 200 vitamins and minerals, is a natural multivitamin for all as well as being a natural antidepressant, people just never talk about it because shops cannot sell it and make profit on it! None of us would be alive without semen, it’s nothing to be embarrassed about, it’s simply a fact - naturally boosting your immune system in ANY way and any amount is better for you than doing nothing at all. With food and outdoor exercise now limited through quarantine it is more important than ever to be healthy and stay strong to fight this virus around the world. Given the choice I wouldn’t waste a drop ? what you choose to do is up to you. For more information on ways to boost your immune system and stay safe during corona you can visit my blog at www.tracykiss.com wishing you all love and light at this difficult time ?? #coronavirus #quarantine #immunesystem #healthy #naturesmedicine

Príspevok, ktorý zdieľa Tracy Kiss?? (@tracykissdotcom),

 "Je to normálna súčasť môjho života - obsahujú veľa výživy, vitamínov a minerálov," dodáva. Odborníci si ale z tohto tvrdenia ťukajú na čelo. "Existujú stovky mýtov, ako sa ochrániť pred Covidom-19. Väčšina z nich sú naozaj len mýty," tvrdí Dr. Sarah Jarvis.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Tracy Kiss?? (@tracykissdotcom),

Vedkyňa: Neverte tomu!

"Nápad pitia semena v sebe nemá ani štipku vedeckého pozadia a je úprimne znepokojujúci," dodala a na záver vyhlásila: "Prosím, nepočúvajte tieto nezmysly." Kiss prezradila, že kým sa pred dvoma rokmi zoznámila s priateľom, používala darované spermie od kamaráta.

Zdroj: CNC