Najslávnejší striptízový klub v Atlante sprostredkuje svojim hosťom v karanténe virtuálny tanec

Moderné problémy si vyžadujú moderné riešenie.

Epidémia koronavírusu prinútila svet zostať doma a zároveň priviedla mnohé odvetvia do problémov, od zábavného cez cestovný ruch až po čokoľvek, čo nie je pre náš život nevyhnutné. Striptízové kluby, samozrejme, nie sú výnimkou, a hoci sa zo začiatku snažili zabrániť šíreniu vírusu špeciálnymi metódami, ako dezinfekcia rúk a rozdávanie rúšok, nestačilo to, a preto teraz prichádzajú s novými alternatívnymi nápadmi.

Napríklad známe, slávne mesto Future Magic City v Atlante,  začalo predávať virtuálne tanečné a extravagantné striptízové predstavenia. Výmenou za 20 dolárov pridajú kohokoľvek na svoj zoznam Instagramu „Blízkych priateľov“, kde môžu dotyční cez telefón sledovať dievčatá. To všetko je k dispozícii len 24 hodín po prevedení peňazí, takže je otázne, nakoľko sa to oplatí, ale štamgasti Magic City na to určite pristúpia.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Magic City since 1985 (@magiccityatlanta),

V kategórii alternatívnych riešení je aj myšlienka klubu Little Darlings Club v Las Vegas, ktorý sa najľahšie dá popísať ako striptízové autokino. Tanečníčky tancujú za sklom v prestavanom klube, zatiaľ čo hostia sledujú nahú show z bezpečia svojho auta.

Zdroj: HNHH