Pokúsil sa, nevyšlo to.

V Španielsku vláda uložila zákaz vychádzania po dobu 15 dní, aby spomalila šírenie epidémie koronavírusu. To znamená, že ľudia môžu opustiť svoje domovy iba vtedy, keď idú do obchodu s potravinami, lekárne, nemocnice alebo na svoje pracovisko.

A to platí aj vtedy, keď si oblečiete kostým T-Rexa. To je presne to, čo sa mestská polícia mesta Murcie snaží zdôrazniť vo svojej správe na Twitteri, a to preto, že niekto sa v meste počas zákazu prechádzal v takomto kostýme bez zjavného dôvodu. Polícia, samozrejme, chlapíka chytila, ten zatiaľ obišiel len s varovaním.

Video nižšie ukazuje, že šiel ku zberným košom na odpadky, pravdepodobne bol už na ceste domov, keď sa objavili policajti. Prečo to všetko absolvoval v kostýme dinosuara, nevedno.

Aj keď naša situácia nie je taká zlá, ako povedzme v Taliansku alebo Španielsku, najdôležitejšou vecou je v súčasnosti spomalenie šírenia epidémie. V súčasnej situácii to môžeme najefektívnejšie dosiahnuť obmedzením počtu ľudí opúšťajúcich svoje príbytky. Teraz je to naozaj dôležité!
Zdroj: Twitter