Polojasno
14°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Na týchto 9 ženských výrazov si dávajte pozor!
Zdielať na
Life

Na týchto 9 ženských výrazov si dávajte pozor!

Zdroj: Pixabay

Niektoré slová, frázy a citoslovcia, ktoré poznáte od žien, majú úplne odlišné významy. Ak ich dokážete rozlíšiť, vyvarujete sa množstvu zbytočných ďalších problémov.

1. Fajn

Slovo, ktoré ženy používajú na ukončenie argumentu, keď majú pravdu a vy si máte zavrieť hubu.

2. Päť minút

Ak sa oblieka, znamená to pol hodiny. Päť minút je päť minút vtedy, ak ste práve dostali ďalších päť minút na pozeranie futbalu predtým, ako budete pomáhať v okolí domu.

3. Smelo do toho!

Pozor, je to pasca! Nerobte to!

4. Hlasitý povzdych

V skutočnosti je to neverbálny prejav, ktorý muži často nepochopia. Hlasité povzdychnutie znamená, že si myslí, že ste idiot a pýta sa samej seba, prečo stráca čas tým, že tu stojí a dohaduje sa s vami.

5. To je v poriadku

Jedno z najnebezpečnejších vyjadrení. To je v poriadku, znamená, že žena potrebuje dlho a intenzívne premýšľať nad tým, ako a kedy zaplatíte za svoju chybu.

6. Ďakujem

Ďakuje vám. Nespochybňujte to, ani z toho nebuďte na vetvy. Stačí jednoduché „Niet za čo“. (Nepliesť si ho s výrazom „Ďakujem veľmi pekne“, čo je čistý sarkazmus a vôbec vám neďakuje. Na ten určite neodpovedajte „Niet za čo“, lebo sa okamžite ocitnete v bode č. 7.

7. Ako myslíš

Ženský spôsob, ako vás niekam slušne poslať.

8. Nerob si starosti, zvládnem to

Ďalšie nebezpečné znamenie toho, že vám žena už niekoľkokrát prízvukovala, čo máte spraviť, ale teraz to musí urobiť sama. Máva za následok, že na vašu otázku „Čo sa deje?“, dostanete odpoveď z bodu č. 4.

9. Nič

Ticho pred búrkou. Nič rozhodne neznamená nič a mali by ste byť v strehu. Ak takto žena odpovedá na vašu otázku, čo jej je, určite situácia neskončí pri bode č. 1.