Aký parfém kúpiť partnerke na Vianoce? Toto sú aktuálne hity vôní pre rok 2019

Je to večná dilema, aký parfém kúpiť svojej polovičke pod stromček? Ukážeme vám tri typické vône pre rôzne typy dievčat. Tieto si určite zamilujú!

Dobre zvolený parfém oblieka lepšie ako elegantný odev a prezradí veľa o osobnosti ženy. Nie náhodou povedal Christian Dior, že

ženský parfém prezradí o žene viac ako jej rukopis.
Vedeli ste, že história parfémov už má viac ako päť tisíc rokov? Slovo parfum pochádza z termínu per fumum čiže „cez dym“ a vzniklo ešte v staroveku, keď ľudia uctievali bohov spaľovaním voňavých koreňov a živice v kadidle.

Uľahčite si tohoročné Vianoce jednoduchým výberom darčeka: predstavíme vám tri rôzne parfémy pre tri rôzne typy a charaktery dievčat!

Pre dynamické a veselé ženy: Mexx Woman

Holandská značka Mexx je na trhu už vyše 30 rokov. Vyznačuje sa originalitou, štýlom a kreativitou a je dokonalým spoločníkom pre ženy, ktoré sú každý deň neustále v pohybe.

​Vôňa Mexx Woman je kombináciou ovocných, kvetinových a drevitých prvkov: ide o vzrušujúcu zmes bergamotu s citrónom, doplnenú jemnou prímesou jazmínu, ktorých základom je exotické santalové a cédrové drevo a zmyselnej ambry. Je čerstvá, nezbedná a živá.

Žena Mexx je sebavedomá, raduje sa zo života, vyhľadáva neobvyklé situácie, je blízko reality, dynamická, perspektívna a veselá.

Pre tajomné a elegantné ženy: Christina Aguilera by Night

Christina Aguilera by Night je zvodná vôňa s náznakom hravosti. Kombinácia orientálneho ovocia, ktorá v sebe spája teplo a intenzitu pre zmyselný vzhľad a ľahkú sladkosť so ženskosťou. Tento parfém je vôňou nočnej kráľovnej, ktorú obklopuje večné záhady. Jeho vzhľad a vôňa okamžite očarí jej okolie.

Pre maximalistické, charizmatické ženy: Bruno Banani WOMAN

Ovocno-kvetinová vôňa Bruno Banani WOMAN je čistá energia, ktorá prebúdza radosť zo života. Jej hlavnými arómami sú pomaranč, jantár, vodná ľalia, frézia, broskyňa, vanilka a pižmo.