Bola vegetariánka, zjedla hamburger a odvtedy si otvorila mäsiarstvo
Austrálčanka Tammi Jonas (49) prestala jesť mäso v 70. rokoch a po prečítaní knihy o veľkochove dobytka sa stala vegetariánkou. Tvrdí, že nikdy nemala problém s konzumáciou mäsa, ale s podmienkami, v ktorých zvieratá držali. Desaťročia nejedla mäso, ale počas tretieho tehotenstva dostala anémiu a pomyslela si, že jeden poriadny hamburger by jej mohol pomôcť získať silu.
Potom začala jesť raz týždenne hovädzie a jahňacie mäso a neskôr do svojho jedálneho lístka zaradila aj kuracie a bravčové. Medzitým si po malom výskume so svojim manželom uvedomili, že nielenže môžu eticky zabezpečiť svoje vlastné potreby mäsa, ale živiť aj svoju rodinu, ak začnú chovať zvieratá. V súčasnosti chovajú na svojej farme humánnym spôsobom ošípané, z ktorých potom vyrábajú vlastné mäsové výrobky, ktorými už vo svojom okolí zásobujú 80 domácností.