Po páde zo svojho skútra nastali u motocyklistu neočakávané komplikácie.

Britský motocyklista mal po dopravnej nehode v okolí genitálií krvné podliatiny a nezdalo sa mu, žeby utrpel vážnejšiu komplikáciu, preto ho dosť prekvapil fakt dlhšie trvajúcej erekcie. Rozhodol sa vyhľadať odbornú pomoc. Keďže podobné prípady sú mimoriadne zriedkavé, urológ ošetrujúci pacienta napísal o tomto prípade do vedeckého časopisu.

Ako uviedol, jeho pacient utrpel nehodu, pri ktorej padol na svoj moped a škaredo sa udrel v citlivej oblasti medzi genitáliami a konečníkom.

Nasledovali nepriaznivé symptómy v podobe niekoľkohodinovej erekcie, ktoré trvali zopár dní, kým pacient nevyhľadal lekársku starostlivosť.

Dlhodobá erekcia vzniká v prípade, keď niečo negatívne ovplyvňuje prietok krvi v cievach penisu. Existujú prípady, keď krv nedokáže zo stoporeného penisu odtiecť, čo je pomerne bolestivý a nebezpečný problém. V prípade motocyklistu išlo o krvnú zrazeninu v mieste poranenia, vďaka ktorej mal tvrdú a dlhodobú erekciu. Nakoniec bol potrebný malý chirurgický zákrok, ale pacient nemá trvalé poškodenie.

Zdroj: Gizmodo