Aká matka, taká Katka?

„Svokra si neustále vymýšľa nejakú prácu v domácnosti, ale v skutočnosti jej ide len o mňa. Celkom dobre vyzerá a len ťažko sa jej dá odolať, párkrát sme mali spolu sex.

Manželka a ja tvrdo pracujeme a darí sa nám. Mám 34 rokov a ona 33. Spoznali sme sa pred siedmimi rokmi, vtedy sme s jej matkou žili pár mesiacov spolu. Vždy sa obliekala vyzývavo a často so mnou flirtovala. Teraz má 49 rokov, ale ani vtedy nemala žiadny vzťah.

Keď sme ešte bývali spolu, vznikol jeden incident. Pobozkala ma a takmer došlo aj ku sexu, ale nakoniec som ju odstrčil a povedal jej, že sa to už nesmie nikdy zopakovať.

Odvtedy, keď sa stretneme, je medzi nami sexuálne napätie. Pred pár mesiacmi si vymyslela, že sa jej pokazil vodovodný kohútik a či jej ho neprídem opraviť. Problém vôbec nebol taký vážny, ako ho opísala v telefóne. Miesto opravy sme si dali spolu kávu, keď so mnou začala flirtovať.

Kým som sa spamätal, už sme sa náruživo bozkávali, potom si vyzliekla blúzku a skončili sme v posteli. Po sexe som jej opäť povedal, že sa to už nesmie viackrát zopakovať, na to mi s úsmevom odpovedala, že

to sa ešte uvidí.

Odvtedy sa to niekoľkokrát zopakovalo a manželka začala niečo tušiť, keďže som začal zanedbávať svoje manželské povinnosti. Ak by som mal možnosť vrátiť čas, už by som to neurobil.“

Na tento príspevok čitateľa reagoval terapeut denníka The Sun, aby s touto šialenosťou okamžite skončil. Už aj tak je dosť vážny problém, že manželku dotyčného podviedli dvaja jej najbližší ľudia. A ak sa mu svokra vyhráža prezradením manželke, mal by jej to radšej povedať sám.

Zdroj: The Sun