Ruský plukovník prezradil, že ruská armáda disponuje špeciálnou jednotkou so superschopnosťami

Členovia špeciálnej jednotky sú údajne schopní telepaticky komunikovať s delfínmi alebo mozgovými vlnami zničiť počítače.

Na podobnej informácii by sme sa len dobre zasmiali, lenže tento senzačný príbeh sa objavil v časopise ruského ministerstva obrany Armejskij sbornik, v ktorom plukovník v zálohe Nikolaj Poroskov, podrobne opisuje výsledky špeciálnej jednotky využívajúcej parapsychológiu. Podľa neho telepatia, ktorá bola používaná "babylonskými kňazmi", funguje veľmi dobre a vyškolení vojaci získali skutočné superschopnosti. Okrem iného sa stali schopnými

  • dávať pokyny delfínom
  • pozrieť sa do zamknutého trezora a prečítať si v ňom cudzojazyčný dokument
  • zničiť počítač svojimi mozgovými vlnami
  • prerušiť televízne a rádiové spojenie
  • nájsť v dave podozrivých z terorizmu

Samozrejme, nie je to žiadna novinka, že popredné svetové mocnosti experimentujú s telepatiou, napríklad CIA už niekoľko desaťročí prevádzkuje podobný projekt pod názvom MKUltra, ale zatiaľ nepreukázali žiadne výsledky. Na Poroskove zverejnené informácie reagoval aj Jevgenij Alexandrov, predseda výboru pre výskum pseudovedy Ruskej akadémie vied, že celá telepatia je veľký humbug, ktorá nemá žiadny vedecký základ.

Aj keď je pravdepodobné, že Poroskov uviedol skôr vlastné fantázie než fakty, napriek tomu to nie je úplná hlúposť, čo spravil. Zatiaľ čo viac informovaní ľudia ľahko odhalia podobnú lož, určite existuje množstvo ľudí, ktorí sú ochotní uveriť tomu, že ruská armáda je tohto schopná, čiže sme v podstate svedkami rovnakej dezinformačnej kampane, akými je zaplavený Facebook.

Rusko buduje skutočnú armádu robotov

Máme aj video.

Zdroj: sc.mil.ru