Instagramová hviezda Yulianna Yussef (25) žijúca v Poľsku zažívala celý život šikanu. Aj keď má krásnu štíhlu postavu, svetlohnedú hrivu a nádhernú tvár, odjakživa ju ľudia ponižovali kvôli obrovskému materskému znamienku, ktoré má na chrbte.

"Chcela som byť šťastná, zdravá, cítiť sa krásne, sebavedomo a sexi vo svojej vlastnej koži a teraz to tak aj je. Ale trvalo to dlho, než som sa k tomu prepracovala," priznala Yulianna, ktorá má na Instagrame viac než 100 tisíc fanúšikov.

Všetci na ňu pozerali

Zaspomínala si na svoje kruté detstvo. Kým nedovŕšila osem rokov, nevenovala svojmu znamienku väčšiu pozornosť. "Potom som si všimla, že sa na mňa všetci pozerajú," hovorí. Približne v 14 rokoch šikana vygradovala. Bolo to tak hrozné, že sa dokonca bála za svetla chodiť von.

https://www.instagram.com/p/BuwUxb9jHvy/?utm_source=ig_web_copy_link

Neustále dostávala od cudzích ľudí rady, ako sa "bradavíc" zbaviť. "Myslela som si, že si ma nikdy chlapci nebudú chcieť, pretože mali možnosť si vybrať normálne dievča s perfektnou kožou," pokračuje. Yulianna sa bála, že ju nikto nebude milovať a prepadla depresiám.

Sebavedomie sa nakoniec dostavilo

"Bola som dalmatínec, žirafa, krava, špinavá. Ľudia o mne hovorili, akoby moje znamienka na nich mohli skočiť," pokračuje kráska, ktorá má niekoľko menších fliačikov po celom tele. Dnes si z posmeškov už ťažkú hlavu nerobí. Profil na Instagrame a priazeň fanúšikov jej zdvihli sebavedomie.

https://www.instagram.com/p/BujbSE_jWnh/?utm_source=ig_web_copy_link

Pozrite si galériu

Zdroj: CNC