Motivácia nadovšetko: Žena pomocou bežeckých aplikácií kreslí pohlavné údy

33-ročná žena z amerického New Jersey svojich vyše 40 tisíc nasledovníkov rozosmieva aj motivuje GPS fotkami bežeckých tratí, z ktorých väčšina pripomína pohlavný úd.

Kto sa ako malý chlapec nesmial na obrázkoch pohlavných orgánov? Niektorí z nás ich možno aj vyryli kružidlom do školskej lavice, alebo rýchlo načmárali niekde na stenu. Keby v tých časoch existoval Instagram, s najväčšou pravdepodobnosťou by sme sa smiali na účte Claire z New Jersey, ktorá svoj prvý #dickrun (beh pohlavného údu) zabehla v roku 2015.

Claire sa počas Dňa vďakyvzdania na návšteve u svojho brata v Kansase pri behu stratila. Pri spätnom pozeraní odbehnutej trasy na bežeckej aplikácii si mladá žena všimla niečo zaujímavé a zábavné zároveň – jej trasa veľmi silno pripomínala stoporený penis. Claire tak nevedomky do virtuálnej mapy mesta navždy zapísala svoj prvý beh pohlavného údu.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Claire ??‍♀️?? (@dick_run_claire),

„Milujem behanie, je to môj najobľúbenejší spôsob, ako si zacvičiť. A nakresliť pri tom obrovský penis naprieč mestom je v podstate len bonus,“

priznáva Claire, ktorej Instagram sa doslova hemží penismi rôznych veľkostí a tvarov: dlhé, krátke, tenké či hrubé. Niektoré majú detailnejšie prepracované žily alebo vráskavé semenníky, iné zas drží gigantická ruka. A všetky sú „nakreslené“ vopred naplánovanými bežeckými traťami.  

Keď si pozriete galériu jej výtvorov, hneď vám bude jasné, že jej záľuba v penisoch nebude jednoduchou záležitosťou. „Vždy si beh pohlavného údu vopred naplánujem a nasledujem trasu uloženú v telefóne,“ prezrádza samokorunovaná majsterka v hľadaní penisov na mapách. „V skutočnosti je to celkom ťažké, hlavne tie viac prepracovanejšie trasy, napríklad s rukou. A úplne najhoršie je, keď sa vžijem do behu tak, že zabudnem odbočiť a celú kresbu pokazím. Vtedy sa musím vrátiť a začať odznovu.“  

Na kreslení pohlavných údov je aj v dospelosti niečo, čo s fanúšikmi rezonuje. Clairina vytrvalosť, precíznosť a v neposlednom rade fyzická námaha, ktorá si vytváranie gigantických penisov vyžaduje už tri roky, inšpiruje ľudí po celom svete plánovať vlastné behy. Ich patrónka nabáda každého tento šport vyskúšať:

„Plánovanie trasy je zábava a vytiahne ma von aj počas dní, kedy by som inak beh vynechala. Všetko, čo k tomu potrebujete je pozorné oko.“
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Claire ??‍♀️?? (@dick_run_claire),

Pri množstve fotiek falických trás, ktoré Claire od svojich nasledovníkov denne dostáva jej neostáva iné, len sa zamyslieť: „Koľko penisových ciest existuje na svete?“ Sama za hľadaním odpovede nezaostáva - jej najväčší penis dosiahol počas tréningu na maratón úctyhodných 22.5 kilometra a jej cieľom je „získať jeden v každom z 50 štátov USA.“

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Claire ??‍♀️?? (@dick_run_claire),

Aj napriek doterajšiemu úspechu vplyvná influencerka nezaspala na vavrínoch a okrem penisov načrela aj do sveta vagín, žiaľ ich tvar údajne kopíruje menej ciest. Vráťme sa ale k penisom, ktoré sú podľa Claire v infraštruktúre niektorých miest tak očividné, že sa veľakrát zamýšľa nad možnosťou, že ich tam architekti začlenili naschvál.

Či je Claire na stope sprisahaniu mestských architektov nevieme a môžeme len hádať, čo by si o tomto koncepte myslel Sigmund Freud. Jedna vec je ale istá a tou je fakt, že obrázky pohlavných orgánov majú rovnakú schopnosť nás rozosmiať aj v dospelosti.

10 tajných miest, ktoré na Google mapách nenájdete

Žiadne nápisy "Terra Incognita" (krajina neznáma) ani "Hic sunt dracones" (tu sú draci) dnes na mapách nenájdete, napriek tomu musela spoločnosť Google z rôznych dôvodov na svojom mapovom portáli premazať niektoré miesta - ide predovšetkým o rôzne vojenské základne, ale aj oblasti zahalené tajomstvom či zločinom. Pozrite sa na výber desiatich nezakresliteľných častí sveta.

Zdroj: Vice