Čo je to erektilná dysfunkcia? Ak vám tento pojem nie je známy, preložíme vám ho do bežnej reči. V prípade erektilnej dysfunkcie nejde o nič iné ako o poruchu erekcie.

Muž pri tejto poruche nie je schopný udržať erekciu penisu v dostatočnej tuhosti a po dostatočnú dobu. Práve erektilná dysfunkcia patrí k najčastejším sexuálnym ťažkostiam u mužov.

Aké sú príčiny erektilnej dysfunkcie?

Problémy s erekciou sa vyskytujú prevažne u mužov po päťdesiatke, a to u vyše polovice z nich. Nevyhýbajú sa však ani mladším ročníkom a čoraz častejšie postihujú najmä mužov po tridsiatke. Možných dôvodov je hneď niekoľko.

  • Fyzické príčiny. Zodpovedajú až za 75 % všetkých prípadov porúch erekcie. Patria k nim nielen poúrazové a pooperačné stavy, ale aj kardiovaskulárne a urologické ochorenia, ochorenia obličiek či skleróza multiplex. Zdravej erekcii neprospieva ani nadváha, vysoká hladina cholesterolu, fajčenie a pitie alkoholu.
  • Psychické príčiny. Sú dôvodom zvyšnej časti zlyhaní. Na problémoch s erekciou sa podpisujú nielen únava, stres, depresie, ale aj prepracovanosť či obavy zo zlyhania.

Ako si môžete pomôcť?

Ak zažívate len občasné zlyhanie, skúste si pozrieť zoznam vyššie popísaných fyzických a psychických príčin. Našli ste sa v nich? Potom máte vyhraté. Zmeňte svoj životný štýl, zdravo sa stravujte a športujte. Prípadne hľadajte problém vo svojej vlastnej hlave. Ak sa však za erektilnou dysfunkciou skrýva nejaké ochorenie, určite neváhajte problém konzultovať so špecialistom.

Ak nemáte vážnejšie zdravotné problémy, problémy s erekciou vám pomôžu vyriešiť výživové doplnky, ktoré sú dostupné bez lekárskeho predpisu.

Zatočte s erektilnou dysfunkciou pomocou Erexanu

Tabletky na erekciu Erexan sú certifikovaný výživový doplnok, ktorý sa úspešne využíva pri riešení problémov s erektilnou dysfunkciou. Jeho účinnosť je založená na vysokej koncentrácii prírodných látok a aminokyselín. Okrem iných zložiek obsahuje napríklad extrakt rastliny maca, ktorý zabezpečuje produkciu energie pre orgazmus aj pre celý milostný akt. Táto rastlina sa tiež úspešne používa aj pri riešení problémov s prostatou, s nedostatočnou tvorbou spermií, impotenciou alebo slabou erekciou.

Riešenie problémov s erekciou podporuje aj kombinácia aminokyselín L-arginín, L-citrulín, L-lysin a L-ornytin a koncentrovaného výťažku kotvičníka zemného, ktorý ovplyvňuje hladinu mužského pohlavného hormónu testosterónu. Erexan pozitívne pôsobí nielen na samotnú erekciu, ale aj na predĺženie pohlavného styku a zvyšovanie libida.

Objednajte si Erexan na www.erexan.sk alebo si ho kúpte v niektorej z lekární po celom Slovensku a užívajte si sexuálny život ako predtým.

Zdroj: erexan.sk

Zdroj: inzercia