INZERCIA - Veľké množstvo liekov na erekciu, ktoré sa predávajú cez internet, je falošných. Užívanie takýchto liekov je však veľmi nebezpečné, v najvážnejších prípadoch môžu zapríčiniť aj smrť. Na čo by ste si v tomto prípade mali dávať pozor?

Falošné lieky sú nebezpečné

Lieky na erekciu sú spravidla dostupné iba na lekársky predpis. Nie je to náhoda. Ich užívanie totiž nie je zo zdravotných dôvodov určené pre každého. Lekár vám odporučí konkrétny liek na erekciu po kompletnom vyšetrení a zhodnotení vášho zdravotného stavu. Kvôli možným negatívnym vedľajším účinkom a prípadnému súbežnému užívaniu iných liekov musíte byť pri ich užívaní pod lekárskym dohľadom.

Falošné prípravky na erekciu sa často vyrábajú v nehygienických podmienkach a obsahujú veľké množstvo chemických nečistôt. Neobsahujú príslušnú účinnú látku uvedenú na obale alebo ju neobsahujú v deklarovanom množstve. Takéto falošné lieky na erekciu nielenže váš problém s erekciou neriešia, ale môžu navyše ohroziť vaše zdravie, či dokonca život.

Ako rozoznáte falošné lieky?

Rozoznať pravé lieky na erekciu od tých falošných je vo väčšine prípadov veľmi ťažké. Ich výrobcovia si dávajú totiž veľmi záležať na tom, aby sa ich tvar, farba a balenie čím viac podobali tomu pravému originálu. Väčšina napodobenín má však viacero spoločných znakov:
- Ide o tabletky na lekársky predpis. Prvý znak, pri ktorom by ste mali spozornieť. Pravú Viagru cez internet nemôžete kúpiť, lebo je na lekársky predpis.
- Sú veľmi lacné. V porovnaní s originálom takouto kúpou “ušetríte” desiatky eur. Avšak, často na úkor svojho vlastného zdravia.
- Informácie o liekoch sú podozrivé. Stránka nie je profesionálna a nie je na nej adresa predajcu alebo je nepravdivá. Na internete nenájdete dôveryhodné referencie o lieku.
- Balenie je iné, ako je bežné. Balenie napríklad neobsahuje príbalový leták s informáciami o užívaní.

Stavte na voľnopredajné výživové doplnky

Najjednoduchšia rada, ako sa tomuto problému vyhnúť, znie: Neriskujte s falošnými liekmi na erekciu, použite radšej voľnopredajné výživové doplnky. V tomto prípade nepotrebujete recept od lekára a ich užívanie je bezpečné. Odborníci v lekárni vám poradia s ich výberom. Ak kupujete takéto tabletky cez internet, kupujte iba overené značky s dobrými referenciami, akými sú napríklad tabletky na erekciu Erexan.

Erexan sú účinné tabletky, ktoré sa úspešne používajú riešení problémov so slabou erekciou či nedostatočnou výdržou. Jeho účinnosť je založená na koncentrovaných prírodných extraktoch a aminokyselinách. Na rozdiel od liekov na erekciu, ktoré sú viazané na lekársky predpis, nespôsobuje žiadne nepríjemné vedľajšie účinky ako bolesť hlavy, začervenanie tváre či rozmazané videnie. Jeho bezpečnosť bola preukázaná laboratórnymi testami a uznaná Úradom verejného zdravotníctva SR, vďaka čomu je Erexan dostupný bez lekárskeho predpisu.

Zlepšite teda svoju potenciu a celkovú sexuálnu výkonnosť s Erexanom. Môžete si ho zakúpiť v niektorej z lekární po celom Slovensku alebo bezpečne a diskrétne cez internet.

Zdroj: erexan.sk

Zdroj: erexan.sk